مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

446
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

527
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرهای کاربرد پوترسین و تنک میوه بر رشد و نمو میوه و گلدهی سال بعد زیتون رقم فیشمی تخم کبکی

صفحات

 صفحه شروع 115 | صفحه پایان 128

چکیده

 به منظور بررسی اثر پوترسین بر رشد و توسعه میوه زیتون, آزمایشی در سال های 1397 و 1398 روی درختان زیتون رقم فیشمی تخم کبکی که در سال پرمحصول قرار داشتند, اجرا شد. تیمار ها شامل شاهد (میوه نرمال و میوه های ساچمه ای), میوه نرمال, میوه ساچمه ای, میوه نرمال همراه با غلظت 3 و 6 میلی مول در لیتر پوترسین و میوه ساچمه ای همراه با غلظت 3 و 6 میلی مول در لیتر پوترسین بودند که در زمان دو هفته بعد از تمام گل روی شاخه های زیر تیمار, محلول پاشی ها انجام شدند. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. تشکیل میوه و ویژگی های فیزیکی میوه (میانگین وزن, طول, قطر, وزن گوشت و هسته و نسبت گوشت به هسته 10 میوه) بررسی شدند. نتیجه ها نشان داد که محلول پاشی با پوترسین سبب افزایش وزن کل میوه نرمال شد. کاربرد پوترسین در غلظت های 3 و 6 میلی مول در لیتر سبب افزایش وزن و شمار میوه نرمال در زمان برداشت شد. تیمار میوه های ساچمه ای بیشترین شمار گل, گل کامل و گل نر را در سال بعد نسبت به شاهد تولید نمود. تیمار میوه نرمال همراه با غلظت های مختلف پوترسین بر تشکیل شمار گل در سال بعد تاثیر چندانی نداشت. تنها تیمار میوه های ساچمه ای همراه با غلظت 6 میلی مول در لیتر پوترسین سبب افزایش شمار گل, گل کامل و گل نر در سال بعد گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارع، مریم، و راحمی، مجید. (1398). اثرهای کاربرد پوترسین و تنک میوه بر رشد و نمو میوه و گلدهی سال بعد زیتون رقم فیشمی تخم کبکی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 20(2 )، 115-128. SID. https://sid.ir/paper/80896/fa

    Vancouver: کپی

    زارع مریم، راحمی مجید. اثرهای کاربرد پوترسین و تنک میوه بر رشد و نمو میوه و گلدهی سال بعد زیتون رقم فیشمی تخم کبکی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1398؛20(2 ):115-128. Available from: https://sid.ir/paper/80896/fa

    IEEE: کپی

    مریم زارع، و مجید راحمی، “اثرهای کاربرد پوترسین و تنک میوه بر رشد و نمو میوه و گلدهی سال بعد زیتون رقم فیشمی تخم کبکی،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 20، no. 2 ، pp. 115–128، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80896/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button