Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله همایش

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,398
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

539
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

مقایسه خشک کردن میوه ها و سبزیجات به روش خشک کردن سنتی و خشک کردن تحت خلاء به کمک مایکروویو

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صحرائی، ثمر، و رضایی، عاطفه. (1390). مقایسه خشک کردن میوه ها و سبزیجات به روش خشک کردن سنتی و خشک کردن تحت خلاء به کمک مایکروویو. کنفرانس ملی خلاء ایران. SID. https://sid.ir/paper/820856/fa

    Vancouver: کپی

    صحرائی ثمر، رضایی عاطفه. مقایسه خشک کردن میوه ها و سبزیجات به روش خشک کردن سنتی و خشک کردن تحت خلاء به کمک مایکروویو. 1390. Available from: https://sid.ir/paper/820856/fa

    IEEE: کپی

    ثمر صحرائی، و عاطفه رضایی، “مقایسه خشک کردن میوه ها و سبزیجات به روش خشک کردن سنتی و خشک کردن تحت خلاء به کمک مایکروویو،” presented at the کنفرانس ملی خلاء ایران. 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/820856/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا