Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله همایش

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

530
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

ارزیابی روش اسپکتروفتومتری طراحی شده جهت تعیین مقدار تام پلی فنول های انواع چای موجود در بازار ایران

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

چای یکی از پر مصرف ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان است. مطالعات اخیر بر روی این ماده بیانگر این مطلب است که چای حاوی ترکیباتی است که اثرات مفیدی مانند کاهش کلسترول خون, کنترل فشار خون, اثرات ضد میکروبی, اثرات آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی و کاهنده وزن دارند. این امر به دلیل وجود ترکیباتی به نام پلی فنول ها است. پلی فنول ها علاوه بر اثرات بیان شده در رنگ و عطر چای تولیدی نیز تاثیر بسزایی دارند وامروزه مورد توجه قرار گرفته اند. مهمترین پلی فنول های چای تحت نام کاتچین ها شناخته می شوند. امروزه روش های آنالیتیکی مختلفی برای اندازه گیری ترکیبات مهم چای به منظور تخمین کیفیت و طعم چای بکار گرفته می شود. روش طیف سنجی ماوراء بنفش یکی از ساده ترین و در عین حال سریعترین و دقیق ترین روش ها در اندازه گیری میزان تام پلی فنول ها محسوب می شود. در این مطالعه میزان تام پلی فنول های گیاه چای موجود در بازار با استفاده از دستگاه طیف سنجی ماوراء بنفش مورد ارزیابی می گیرد. در این روش ترکیب پلی فنولی با یون فری سیانید واکنش داده و آنرا احیا می کند. سپس یون مذبور با یون فریک ترکیب شده و کمپلکسی تحت عنوان «پروسیان بلو» ایجاد میکند و میزان جذب محلول که رابطه خطی با میزان پلی فنول های چای دارد اندازه گیری می شود. بیشترین و کمترین میزان پلی فنولهای گزارش شده به ترتیب 2.6154 و 0.030 می باشد. محتوای پلی فنولی پنجاه درصد از چای های بازار بیشتر از 1.65 می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادق پور، امید، و یونسی، فرناز. (1389). ارزیابی روش اسپکتروفتومتری طراحی شده جهت تعیین مقدار تام پلی فنول های انواع چای موجود در بازار ایران. همایش ملی گیاهان دارویی. SID. https://sid.ir/paper/821263/fa

    Vancouver: کپی

    صادق پور امید، یونسی فرناز. ارزیابی روش اسپکتروفتومتری طراحی شده جهت تعیین مقدار تام پلی فنول های انواع چای موجود در بازار ایران. 1389. Available from: https://sid.ir/paper/821263/fa

    IEEE: کپی

    امید صادق پور، و فرناز یونسی، “ارزیابی روش اسپکتروفتومتری طراحی شده جهت تعیین مقدار تام پلی فنول های انواع چای موجود در بازار ایران،” presented at the همایش ملی گیاهان دارویی. 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/821263/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا