مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

623
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

تاثیر استفاده از صمغ بومی اسفرزه و کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری قارچ دکمه ای

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 پوشش های خوراکی به دلیل زیست کافت, خوراکی و کارآمد بودن در حال جایگزینی لفاف های سنتزی هستند. این پژوهش با هدف بررسی اثر پوشش خوراکی صمغ بومی اسفرزه و کربوکسی متیل سلولزبر ماندگاری قارچ دکمه- ای مورد مطالعه قرار گرفت. بدین منظور سه غلظت صمغ اسفرزه (0.2, 75.5, 0.0 درصد) و سه غلظت کربوکسی متیل سلولز (0.5, 1, 1.5 درصد) بر ماندگاری قارچ دکمه ای به مدت 1, 12, 8, 5 روز به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی بررسی گردید. در نهایت فاکتورهای افت وزن, pH, مواد جامد محلول ارزیابی شد. نتایج نشان داد قارچ های دارای پوشش صمغ اسفرزه ./5 درصد, بیشترین افت وزن و قارچ های پوشش دهی شده با کربوکسی متیل سلولز 1.5 درصد, کمترین افت وزن را دارا بودند.PH در قارچ های دارای پوشش کربوکسی متیل سلولز 5/. درصدکمترین و در قارچ های پوشش دهی شده توسط صمغ اسفرزه 0.75 درصد, بیشترین بود. قارچ های تیمار شده توسط کربوکسی متیل سلولز 0.5 درصد کمترین و قارچ های تیمار شده توسط اسفرزه 0.5 درصد, بیشترین مواد جامد محلول را دارا بودند. این بررسی اثر مطلوب تر کربوکسی متیل سلولز در مقایسه با اسفرزه را نشان داد. نتایج از نظر آماری در سطح احتمالی (p<0.05) معنی دار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی، زهرا، مهردادی، ناصر، سحری، محمدعلی، و فغانی، الهام. (1394). تاثیر استفاده از صمغ بومی اسفرزه و کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری قارچ دکمه ای. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824211/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی زهرا، مهردادی ناصر، سحری محمدعلی، فغانی الهام. تاثیر استفاده از صمغ بومی اسفرزه و کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری قارچ دکمه ای. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824211/fa

    IEEE: کپی

    زهرا ابراهیمی، ناصر مهردادی، محمدعلی سحری، و الهام فغانی، “تاثیر استفاده از صمغ بومی اسفرزه و کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری قارچ دکمه ای،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824211/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button