مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

720
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

261
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بررسی اثر میکروانکپسولاسیون در بقای پروبیوتیک ها

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 پروبیوتیک هامیکروارگانیسم هایی هستند که اگر به تعداد کافی و به صورت زنده مورد استفاده قرار بگیرند اثرات سلامت بخش در میزبان بروز می دهند میزان تقاضا برای محصولات عملگرا یا فراسودمند به دلیل گسترش روز افزون آگاهی مردم از فواید این محصولات به سرعت در حال افزایش است با توجه به اینکه عوامل زیادی حین عمل آوری و ذخیره سازی محصولات غذایی بر میزان بقای ارگانیسم های پروبیوتیک اثرگذار است. محققان تلاشهای زیادی را در جهت افزایش بقای پروبیوتیک ها در محصولات غذایی انجام داده اند. قابلیت زیستی باکتری های پروبیوتیک موضوعی بسیار مهم است چون آنها باید طی فراوری و مصرف مواد غذایی زنده مانده و نسبت به شرایط اسیدی بالای معده و انزیمها و نمک های صفراوی روده کوچک مقاوم باشند. پروبیوتیک ها تنها زمانی بر سلامتی اثر مثبت دارند که غذا حاوی حداقل میزان مورد نیاز اثر میکروارگانیسم های رشد در هنگام مصرف شدن باشد. صنایع غذایی این میزان حداقل را 106Cfuml-1 در نظر گرفته است. کارایی پروبیوتیک ها در ماده غذایی بستگی به تعداد اولیه پروبیوتیک های زنده, مدت زمان نگهداری محصولات و نوع ماده غذایی دارد میکروانکپسولاسیون تکنولوژی جدید برای محافظت فیزیکی و بهبود پایداری ارگانیسم های پروبیوتیک در محصولات غذایی فراسودمند محسوب می شود. مقاله حاضر بطور اجمالی, محصولات پروبیوتیک و اثر میکروانکپسولاسیون را در افزایش بقای آن ها حین عمل آوری و ذخیره سازی محصولات غذایی پروبیوتیک مورد بررسی قرار می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اخوان سیاسی پورفومنی، فرشته، و کوهستانی، نصراله. (1394). بررسی اثر میکروانکپسولاسیون در بقای پروبیوتیک ها. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824235/fa

    Vancouver: کپی

    اخوان سیاسی پورفومنی فرشته، کوهستانی نصراله. بررسی اثر میکروانکپسولاسیون در بقای پروبیوتیک ها. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824235/fa

    IEEE: کپی

    فرشته اخوان سیاسی پورفومنی، و نصراله کوهستانی، “بررسی اثر میکروانکپسولاسیون در بقای پروبیوتیک ها،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824235/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button