مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

437
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

مقایسه تاثیر اسانس آویشن کوهی به تنهایی و ترکیب با نایسین برسالمونلا تیفی موریوم در همبرگر

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 روش های نگهداری مواد غذایی ضمن حفظ کیفیت و افزایش زمان نگهداری, از اهمیت زیادی برخوردار است. از طرفی گزارشات روزافزون بیماری های منتقله از غذا در کنار مسائل اقتصادی, لزوم تولید مواد غذایی سالم تر و به تبعان استفاده از ترکیبات ضد میکروبی جدید و تا حد امکان غیر سنتزی مثل اسانس های گیاهی را مطرح نموده است. با توجه به اقبال روزافزون مصرف فراورده های گوشتی منجمد از جمله همبرگر در میان مردم بخصوص جوانان و نوجوانان, استفاده ازاسانسهای گیاهی مانند آویشن به همراه باکتریوسین نایسین, به عنوان نگهدارنده های طبیعی می تواند علاوه بر حفظ سلامت جامعه, از نظر اقتصادی نیز به صرفه باشد. در این بررسی مقایسه اثر اسانس آویشن کوهی در غلظت 0.015 درصد به تنهایی و در ترکیب با غلظت ثابت نایسین (0.25 میکروگرم بر میلی لیتر) بر سالمونلا تیفی موریوم در همبرگر تجاری در دمای 6 درجه به مدت 8 روز انجام شد. نتایج نشان داد که تعداد باکتری درتیمار حاوی اسانس آویشن در غلظت 0.015 درصد در مقایسه با نمونه شاهد (بدون اسانس), تا پایان دوره نگهداری در دمای 6 درجه سانتی گراد, کاهش یافت (p£0.05). اما این کاهش در مقایسه با تیمار حاوی آویشن (0.015 درصد) و نایسین (0.25 میکروگرم بر میلی لیتر), کمتربوده است (p£0.05). بنابراین می توان نتیجه گیری کرد که اسانس آویشن با نایسین می تواند به عنوان یک نگهدارنده طبیعی و ضد باکتریایی مناسب در فراورده های گوشتی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیدی نیاکی، مژگان، کابوسی، حامی، و احمدی، محمد. (1394). مقایسه تاثیر اسانس آویشن کوهی به تنهایی و ترکیب با نایسین برسالمونلا تیفی موریوم در همبرگر. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824241/fa

    Vancouver: کپی

    سیدی نیاکی مژگان، کابوسی حامی، احمدی محمد. مقایسه تاثیر اسانس آویشن کوهی به تنهایی و ترکیب با نایسین برسالمونلا تیفی موریوم در همبرگر. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824241/fa

    IEEE: کپی

    مژگان سیدی نیاکی، حامی کابوسی، و محمد احمدی، “مقایسه تاثیر اسانس آویشن کوهی به تنهایی و ترکیب با نایسین برسالمونلا تیفی موریوم در همبرگر،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824241/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button