مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

501
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

اثر شرایط انبارمانی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی دمنوش نعنا

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 فرهنگ ایرانیان از قدیم با طبیعت مانوس بوده و استفاده از گیاهان دارویی به صورت جوشانده و دم کرده, سنتی رایج در میان ایرانیان است. جوشانده ها و دم کرده های گیاهی در موارد مختلف برای درمان بیماری ها, پیشگیری از بیماری ها, تقویت بدن و همچنین به عنوان نوشیدنی هایی مفرح و انرژی زا کاربرد دارند. دمنوش گیاهی نعنا خواص فراوانی دارد از جمله مسکن ناراحتی های گوارشی, هضم کننده غذا, مقوی اعصاب معده, اشتها آور, دفع کننده صفرا و.. به همین منظور در این پژوهش خصوصیات فیزیکو شیمیایی, حسی, کیفی ومیکروبی دمنوش گیاهی نعنا در طی دوره آ نبار مانی مورد مطالعه قرار گرفته است. دراین مطالعه ابتدا نعنا از منطقه ساوجبلاغ استان البرز جمع آوری شد و به روش های معمول خشک گردید و در دماهای 15, 25 و 37 درجه سانتی گراد طی دوره زمانی 1 ماه و 2 ماه ذخیره سازی شد. برای انبارمانی از دستگاه انکوباتور استفاده شد. سپس خصوصیات فیزیکی, شیمیایی, حسی و میکروبی دم نوش طی سه تکرار طبق روش های استاندارد ملی ایران مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل در نرم افراز SPSS مورد ارزیابی قرارداده شد. ارزیابی حاصل از تحقیق نشان داد که خصوصیات فیزیکو شیمیایی وحسی دمنوش گیاهی نعنا از نظر آماری در سطح p£0.05 معنی دار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معدن پیشه، معصومه، و عشرت آبادی، پروین. (1394). اثر شرایط انبارمانی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی دمنوش نعنا. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824243/fa

    Vancouver: کپی

    معدن پیشه معصومه، عشرت آبادی پروین. اثر شرایط انبارمانی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی دمنوش نعنا. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824243/fa

    IEEE: کپی

    معصومه معدن پیشه، و پروین عشرت آبادی، “اثر شرایط انبارمانی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی دمنوش نعنا،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824243/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button