مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

738
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

297
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بررسی توان عصاره و اسانس برگ میخک در مهار رادیکال های آزاد DPPH

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 گیاه میخک با نام علمی Eugenia caryophillata و ازخانواده میرتاسه یکی از قدیمی ترین و با ارزشترین ادویه های مورد استفاده در مشرق زمین می باشد. از جمله خواص معرفی شده برای این گیاه وجود خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد. بدین ترتیب پژوهش کنونی با هدف بررسی توان عصاره و اسانس برگ میخک در مهار رادیکال های آزاد DPPH انجام گردید. تیمارهای استفاده شده در مطالعه حاضر شامل عصاره های آبی و الکلی برگ میخک بهمراه اسانس های حاصل از روش تقطیر و مایکروویو و همچنین آنتی اکسیدان سنتزی BHT می باشد که هر یک در سطوح 0.1, 1, 10, 20, 40 و 80 PPM مورد بررسی قرار گرفتند. یافته ها حاکی از بیشتر بودن فعالیت آنتی اکسیدانی انواع عصاره ها در قیاس با انواع اسانس بود. همچنین نتایج نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی همه نمونه های اسانس و عصاره تولید شده وابسته به غلظت است به طوری که با افزایش غلظت اسانس و عصاره بر فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات مذکور نیز افزوده شد. عملکرد کلیه تیمارهای آزمایشی به مراتب مطلوب تر از آنتی اکسیدان سنتتیک BHT بود بطوریکه این روند با افزایش غلظت نیز برقرار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورعلی، مهشید، حبیبی جویباری، محمد، و سیدالنگی، سیده زهرا. (1394). بررسی توان عصاره و اسانس برگ میخک در مهار رادیکال های آزاد DPPH. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824246/fa

    Vancouver: کپی

    پورعلی مهشید، حبیبی جویباری محمد، سیدالنگی سیده زهرا. بررسی توان عصاره و اسانس برگ میخک در مهار رادیکال های آزاد DPPH. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824246/fa

    IEEE: کپی

    مهشید پورعلی، محمد حبیبی جویباری، و سیده زهرا سیدالنگی، “بررسی توان عصاره و اسانس برگ میخک در مهار رادیکال های آزاد DPPH،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824246/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button