مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

654
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

تولید و بهینه سازی ماست سین بیوتیک غنی شده با ویتامین D3 به روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 هدف از این مطالعه بهینه سازی زنده مانی باکتری پروبیوتیک (بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس) و ویژگی های کیفی و حسی ماست سین بیوتیک غنی شده با ویتامین D3 بود. برای این منظور از روش سطح پاسخ استفاده و 20 تیمار مطابق با طرح آزمایشی تهیه گردید و تاثیر میزان اینولین, استابلایزر, درصد چربی, میزان تلقیح پروبیوتیک, دمای انکوباسیون و زمان نگهداری بر روی زنده مانی پروبیوتیک, ویسکوزیته, سایر ویژگی های کیفی و حسی نمونه های ماست بررسی گردید. نتایج آنالیز آماری نشان داد که در طول 21 روز نگهداری نمونه ها در دمای 4 درجه سانتیگراد, میزان اینولین, اثر مثقابل درصد چربی و زمان نگهداری, اثر متقابل چربی و دمای انکوباسیون بر روی زنده مانی پروبیوتیک ها معنی دار بود. سینرزیس نمونه های ماست با افزایش میزان استابلایزر و با گذشت زمان نگهداری کاهش یافت. با افزایش دمای انکوباسیون, امتیاز حسی نمونه های ماست در زمینه طعم کاهش یافت. تلقیح پروبیوتیک ها به میزان 2 برابر توصیه شرکت سازنده, 0.5 درصد اینولین, 0.48 درصد استابلایزر, دمای انکوباسیون 37درجه سانتیگراد و درصد چربی 1.5 و زمان نگهداری 13.5 روز به عنوان شرایط بهینه تولید ماست سین بیوتیک تعیین گردیدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صباحی محمدی، نجمه، و علی زاده، محمد. (1394). تولید و بهینه سازی ماست سین بیوتیک غنی شده با ویتامین D3 به روش سطح پاسخ. کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. SID. https://sid.ir/paper/824248/fa

    Vancouver: کپی

    صباحی محمدی نجمه، علی زاده محمد. تولید و بهینه سازی ماست سین بیوتیک غنی شده با ویتامین D3 به روش سطح پاسخ. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/824248/fa

    IEEE: کپی

    نجمه صباحی محمدی، و محمد علی زاده، “تولید و بهینه سازی ماست سین بیوتیک غنی شده با ویتامین D3 به روش سطح پاسخ،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/824248/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button