مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

419
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

81
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

مطالعه تاثیر محدودیت رطوبتی پس از ظهور بساک بر عملکرد و اجزای عملکرد لاین های امید بخش گندم نان زمستانه و بینابین Triticum astivum

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناظری، محمود، اقنوم، رضا، و مویدی، علی اکبر. (1393). مطالعه تاثیر محدودیت رطوبتی پس از ظهور بساک بر عملکرد و اجزای عملکرد لاین های امید بخش گندم نان زمستانه و بینابین Triticum astivum. کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران. SID. https://sid.ir/paper/835194/fa

    Vancouver: کپی

    ناظری محمود، اقنوم رضا، مویدی علی اکبر. مطالعه تاثیر محدودیت رطوبتی پس از ظهور بساک بر عملکرد و اجزای عملکرد لاین های امید بخش گندم نان زمستانه و بینابین Triticum astivum. 1393. Available from: https://sid.ir/paper/835194/fa

    IEEE: کپی

    محمود ناظری، رضا اقنوم، و علی اکبر مویدی، “مطالعه تاثیر محدودیت رطوبتی پس از ظهور بساک بر عملکرد و اجزای عملکرد لاین های امید بخش گندم نان زمستانه و بینابین Triticum astivum،” presented at the کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران. 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/835194/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button