APA:
کپیرضایی، نفیسه، شفافی زنوزیان، مسعود، میلانی، الناز، و گلی موحد، غلامعلی. (1393). ارزیابی تاثیر متغیرهای فرمولاسیون بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم بر پایه سورگوم قرمز. همایش ملی میان وعده های غذایی. SID. https://sid.ir/paper/845591/fa
Vancouver:
کپیرضایی نفیسه، شفافی زنوزیان مسعود، میلانی الناز، گلی موحد غلامعلی. ارزیابی تاثیر متغیرهای فرمولاسیون بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم بر پایه سورگوم قرمز. 1393. Available from: https://sid.ir/paper/845591/fa
IEEE:
کپینفیسه رضایی، مسعود شفافی زنوزیان، الناز میلانی، و غلامعلی گلی موحد، “ارزیابی تاثیر متغیرهای فرمولاسیون بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم بر پایه سورگوم قرمز،” presented at the همایش ملی میان وعده های غذایی. 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/845591/fa