مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,661
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

604
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر جایگزینی خرده‎ های برنج با ذرت در جیره بر عملکرد جوجه‎ های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 35

چکیده

 ضایعات غلات در تغذیه جوجه ‎های گوشتی نقش بارزی ایفا می کنند. در این آزمایش اثر جایگزینی سطوح متفاوت خرده‎ های برنج به جای ذرت در جیره جوجه‎ های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. به طور میانگین خرده‎ های برنج در سه سطح 0 , 9.6 و 19 درصد جایگزین ذرت در جیره گردید. جیره‎ های آزمایشی در سه مرحله تغذیه آغازین, رشد و پایانی, طی 42 روز و به طور آزاد در اختیار جوجه‎ ها قرار گرفتند. در این بررسی مجموعا 486 قطعه جوجه خروس گوشتی سویه آرین استفاده شد. این آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی در 3 تکرار و هر تکرار با 54 قطعه جوجه خروس گوشتی سویه آرین انجام پذیرفت. به منظور تعیین میزان رشد, مصرف خوراک و ضریب تبدیل, به طور هفتگی وزن کشی انجام شد و در پایان هر مرحله تغذیه ای نیز میزان گلو کز خون در گروه ‎های مورد بررسی اندازه‎گیری شد‎.در این آزمایش افزایش میزان جایگزینی خرده‎ های برنج در جیره سبب کاهش مصرف خوراک در پایان دوره پرورش گردید  (P<0.05) و اگر چه میزان رشد کاهش یافته و ضریب تبدیل خوراک مصرفی نیز به طور جزیی بهبود یافت ولی این تغییرات معنی‎دار نبود  (P<0.05), همچنین در این بررسی مشاهده شد با افزایش جایگزینی برنج در جیره قیمت دان مصرفی به ازای هر کیلوگرم افزایش وزن زنده نیز افزایش یافت. بر اساس نتایج به دست آمده می توان از خرده‎های برنج تا سطح 20 درصد جیره به عنوان جایگزین مناسب برای ذرت استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی اکبرپور، حمیدرضا، قدرت نما، احمد، کامیاب، عبدالرضا، و قوجق، دردی. (1383). اثر جایگزینی خرده‎ های برنج با ذرت در جیره بر عملکرد جوجه‎ های گوشتی. پژوهش کشاورزی، 4(1)، 25-35. SID. https://sid.ir/paper/84832/fa

    Vancouver: کپی

    علی اکبرپور حمیدرضا، قدرت نما احمد، کامیاب عبدالرضا، قوجق دردی. اثر جایگزینی خرده‎ های برنج با ذرت در جیره بر عملکرد جوجه‎ های گوشتی. پژوهش کشاورزی[Internet]. 1383؛4(1):25-35. Available from: https://sid.ir/paper/84832/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا علی اکبرپور، احمد قدرت نما، عبدالرضا کامیاب، و دردی قوجق، “اثر جایگزینی خرده‎ های برنج با ذرت در جیره بر عملکرد جوجه‎ های گوشتی،” پژوهش کشاورزی، vol. 4، no. 1، pp. 25–35، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/84832/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button