Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
عنوان: 
نویسندگان: 

نشریه: 

AGRICULTURAL RESEARCH

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    2
  • بازدید: 

    2135
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2135

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 2 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

پژوهش کشاورزی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    1-13
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1085
  • دانلود: 

    623
چکیده: 

در این مطالعه از تعداد 1874 رکورد صفات تولید مثل حاصل از جفتگیری 682 راس میش با 150 راس قوچ طی سال های 1370 تا 1377 در ایستگاه پرورش و اصلاح  نژاد گوسفند بختیاری به  منظور برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولید مثل به  وسیله روش های III هندرسون و حداکثر درست نمایی محدود شده عاری از مشتق گیری REML) DF- ( استفاده گردید. تاثیر عوامل محیطی نظیر سال و سن میش در زمان آمیزش بر اغلب صفات معنی دار (0.05 و p<0.01) برآورد گردید. با استفاده از روش III هندرسون وراثت پذیری ناتنی پدری صفات مورد بررسی از 0.14±0.05 تا 0.28±0.07، وراثت پذیری ناتنی مادر از 0.13±0.08 تا 0.44±0.10 و تکرارپذیری از  0.05±0.03تا 0.18±0.03 برآورد گردید. وراثت پذیری صفات مورد بررسی با استفاده از روش DF-REML از صفر تا 0.11±0.03 و ضریب تکرارپذیری از 0.03 تا 0.20 و همچنین همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی بین اغلب صفات مورد بررسی مثبت و از 0.47±0.16 تا 0.91±0.03 برآورد گردید. با توجه به فرضیات پایه برای برآورد به روش III هندرسون یعنی تلاقی تصادفی، عدم ارتباط ژنتیکی بین حیوانات و عدم انتخاب و با توجه به اینکه امکان تحقق چنین فرضیاتی در گله های تجارتی مانند گله مورد مطالعه وجود ندارد بنابراین برآورد پارامترهای ژنتیکی به وسیله روش DF-REML نسبت به روش III هندرسون دقیق تر می باشد مگر در مورد تکرارپذیری که بین دو روش فوق الذکر اختلاف قابل ملاحظه ای مشاهده نشد. در هر صورت با توجه به پایین  بودن ضریب وراثت پذیری به روش DF-REML به منظور افزایش بازده صفات تولید مثل ابتدا بایستی شرایط محیطی را بهبود بخشید و در صورت لزوم از آمیخته گری و یا ورود ژن های عمده استفاده نمود. همچنین به علت برآورد پارامترهای ژنتیکی در حد پایین به نظر می رسد انتخاب در داخل نژاد به تنهایی نتواند بهبود قابل ملاحظه ای در بازده صفات تولید مثل ایجاد نماید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1085

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 623 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

رامشی فاضل | اسلامی موسی |

نشریه: 

پژوهش کشاورزی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    14-24
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    797
  • دانلود: 

    580
چکیده: 

به منظور بررسی اثرات جیره مرطوب در دوره رشد جبرانی بر افزایش وزن، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی و برخی خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی، آزمایشی در ایستگاه دامپروری مجتمع عالی آموزشی پژوهشی کشاورزی رامین دانشگاه شهید چمران اهواز انجام گردید. در این آزمایش تعداد 240 قطعه جوجه گوشتی سویه آرین بطور تصادفی انتخاب شده و به 6 تیمار آزمایشی تقسیم شدند. این آزمایش شامل سه سطح محدودیت فیزیکی صفر درصد محدودیت (شاهد)، ده درصد و بیست درصد کمتر از شاهد، و دو روش تغذیه خشک و مرطوب،با استفاده از آزمایش فاکتوریل 3×2 در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار و 10 قطعه جوجه برای هر تکرار در داخل هر تیمار انجام گردید. افزایش وزن زنده نهایی در پایان هفت هفته گی، در تیمارهای غذایی 0، 10 و20 درصد محدودیت به ترتیب2031.13، 1905.13 و 1907 گرم بود، که تیمار صفر درصد با سایر تیمارها افزایش معنی داری داشت (P<0.05). نوع جیره (خشک و مرطوب) بر روی افزایش وزن زنده نهایی تاثیر معنی داری نداشت (P<0.05). مصرف خوراک تیمار بیست درصد محدودیت خوراک از سایر تیمارها کمتر بود، همچنین میانگین مصرف جیره مرطوب کمتر از جیره خشک بود (P<0.05). ضریب تبدیل غذایی تیمار صفر درصد محدودیت (شاهد) کمتر از تیمارهای ده و بیست درصد محدودیت بود (P<0.05). اما بین تیمارهای ده و بیست درصد محدودیت تفاوت معنی داری وجود نداشت (P<0.05). ضریب تبدیل جیره مرطوب نسبت به جیره خشک بهبود داشته است (P<0.05). از نظر وزن لاشه، وزن سینه، وزن ران، وزن چربی محوطه بطنی و وزن امعا و احشاء بین تیمارها اختلاف معنی داری وجود نداشت (P<0.05). وزن امعا و احشا در جیره مرطوب کاهش معنی داری نسبت به جیره خشک داشت (P<0.05).

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 797

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 580 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 1
نشریه: 

پژوهش کشاورزی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    25-35
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    5659
  • دانلود: 

    596
چکیده: 

ضایعات غلات در تغذیه جوجه ‎های گوشتی نقش بارزی ایفا می کنند. در این آزمایش اثر جایگزینی سطوح متفاوت خرده‎ های برنج به جای ذرت در جیره جوجه‎ های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. به طور میانگین خرده‎ های برنج در سه سطح 0 ، 9.6 و 19 درصد جایگزین ذرت در جیره گردید. جیره‎ های آزمایشی در سه مرحله تغذیه آغازین، رشد و پایانی، طی 42 روز و به طور آزاد در اختیار جوجه‎ ها قرار گرفتند. در این بررسی مجموعا 486 قطعه جوجه خروس گوشتی سویه آرین استفاده شد. این آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی در 3 تکرار و هر تکرار با 54 قطعه جوجه خروس گوشتی سویه آرین انجام پذیرفت. به منظور تعیین میزان رشد، مصرف خوراک و ضریب تبدیل، به طور هفتگی وزن کشی انجام شد و در پایان هر مرحله تغذیه ای نیز میزان گلو کز خون در گروه ‎های مورد بررسی اندازه‎گیری شد‎.در این آزمایش افزایش میزان جایگزینی خرده‎ های برنج در جیره سبب کاهش مصرف خوراک در پایان دوره پرورش گردید  (P<0.05) و اگر چه میزان رشد کاهش یافته و ضریب تبدیل خوراک مصرفی نیز به طور جزیی بهبود یافت ولی این تغییرات معنی‎دار نبود  (P<0.05)، همچنین در این بررسی مشاهده شد با افزایش جایگزینی برنج در جیره قیمت دان مصرفی به ازای هر کیلوگرم افزایش وزن زنده نیز افزایش یافت. بر اساس نتایج به دست آمده می توان از خرده‎های برنج تا سطح 20 درصد جیره به عنوان جایگزین مناسب برای ذرت استفاده نمود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 5659

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 596 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نشریه: 

پژوهش کشاورزی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    36-48
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1212
  • دانلود: 

    626
چکیده: 

اطلاعات مربوط به صفات وزن تولد، 3‏ ‏، 4 (از شیرگیری)‏، 6، 9، 12 ماهگی 2425 بره ی نژاد کردی در ایستگاه اصلاح نژاد شیروان (شمال استان خراسان) مورد بررسی قرار گرفت. مولفه های واریانس و پارامترهای ژنتیکی با استفاده از مدل حیوانی و روش حداکثر درست نمایی محدود شده با آلگوریتم بی نیاز از مشتق گیری (DFREML) برآورد شدند. در مدل مورد استفاده، سال و ماه زایش، سن مادر در هنگام زایش، جنس و تیپ تولد بره به عنوان عوامل ثابت و ژنتیک افزایشی مستقیم، ژنتیک افزایشی مادر و محیط دایمی مادر به عنوان اثرات تصادفی در نظر گرفته شد. اثر سال، جنس و تیپ تولد بر روی کلیه صفات معنی دار بود و اثر سن مادر نیز بر صفات قبل از شیرگیری معنی دار بود (P<0.05). وراثت پذیری صفات وزن تولد، 3، 4، 6، 9 و 12 ماهگی به ترتیب 0.15±0.06، 0.25±0.07، 0.23±0.08، 0.14±0.06، 0.13±0.07 و 0.07±0.06 برآورد گردید. همبستگی ژنتیکی بین وزن 3 ماهگی و صفات وزن 6، 9، و 12 ماهگی به ترتیب 0.93±0.05، 0.98±0.83 و 0.78±0.23 و بین وزن 4 ماهگی و وزن 6، 9 و 12 ماهگی به ترتیب 0.90±0.06، 0.99±0.04 و 0.99±0.19 برآورد گردید. با توجه به بالا بودن ضریب وراثت پذیری وزن 3 و 4 ماهگی نسبت به وزن در سنین دیگر و همبستگی ژنتیکی بالای آنها با سایر صفات مورد مطالعه، بهتر است انتخاب برای صفات رشد در این نژاد بر اساس وزن 3 یا 4 ماهگی پیشنهاد می شود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1212

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 626 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 2
نویسندگان: 

یعقوب فر اکبر |

نشریه: 

پژوهش کشاورزی

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1383
  • دوره: 

    4
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    49-66
تعامل: 
  • استنادات: 

    2
  • بازدید: 

    2199
  • دانلود: 

    877
چکیده: 

در این مطالعه ویسکوزیته کاربردی بالقوه تعداد 25 نمونه مواد خام خوراکی اندازه گیری شد که نسبت به هم تفاوت داشتند. کمترین مقادیر ویسکوزیته کاربردی بالقوه در مورد ذرت خوشه ای، نخود فرنگی و ذرت بود و بیشرین مقدار برای جو و چاودار مشاهد گردید. درجه حرارت صفحه پلت کننده  با قطر 2.5 میلی متر روی مقدار ویسکوزیته کاربردی واقعی  تاثیر داشت، که مقادیر زیاد آن فقط موقعی دیده می شود که ویسکوزیته کاربردی بالقوه بالا و درجه حرارت هم بیشتر از 90 oC باشد. اندازه ذره های آردی شکل (بلغور) استخراج شده به میزان زیادی مقادیر ویسکوزیته کاربردی واقعی را تغییر می دهد و ریز کردن ذرات درشت نیز باعث تغییرات کمتر ویسکوزیته کاربردی واقعی  می شود. اندازه ذرات در فعالیت آنزیمی تاثیری ندارد و دفع فضولات و مصرف آب مربوط به مقدار جذب مواد غذای در جوجه بوقلمون های گوشتی در سن 5 هفتگی با استفاده از 25 ماده خام خوراکی اندازه گیری شد. رگرسیون خطی محاسبه شده با داده های مربوط به پرندگان (برای هر ماده خوراک) به صورت متغییر وابسته محاسبه گردید و نیز پارامترهای غذایی به صورت متغییرهای مستقل غیر وابسته اند. موثرترین معادلات ویسکوزیته کاربردی واقعی  و پتاسیم بر مبنای ویسکوزیته کاربردی بالقوه، درجه حرارت پلت زدن و پتاسیم می باشد با ضریب همبستگی 0.75 که متغیرهای وابسته افزایش نخواهد یافت.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2199

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 877 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 2 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button