APA:
کپیاسدی اربابی، علی، و نصر، جواد. (1394). اثرات مصرف سطوح متفاوت روغن ماهی, ویتامین E و سلنیوم بر خصوصیات کیفی تخم مرغ
. همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی. SID. https://sid.ir/paper/851734/fa
Vancouver:
کپیاسدی اربابی علی، نصر جواد. اثرات مصرف سطوح متفاوت روغن ماهی, ویتامین E و سلنیوم بر خصوصیات کیفی تخم مرغ
. 1394. Available from: https://sid.ir/paper/851734/fa
IEEE:
کپیعلی اسدی اربابی، و جواد نصر، “اثرات مصرف سطوح متفاوت روغن ماهی, ویتامین E و سلنیوم بر خصوصیات کیفی تخم مرغ
،” presented at the همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی. 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/851734/fa