مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,118
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر بسته بندی در تغییرات خواص بیوفیزیکی و بیوشیمیایی سیب گلدن دلیشس

صفحات

 صفحه شروع 765 | صفحه پایان 774

چکیده

بسته بندی یکی از مراحل اصلی در فرآیندهای غذایی است که با کنترل فاکتورهای موثر بر کیفیت, عمر انبارمانی محصول را بالا می برد. لذا بهینه سازی فاکتورهای موثر در بسته بندی سیب گلدن دلیشس موضوعی مهم در انبارداری و صادرات این محصول می باشد. در این مطالعه تاثیر دماهای مختلف (1 و 6 و 10 درجه سانتیگراد) بر شدت تنفس سیب با سنجش گاز CO2 انجام گرفت و اثر سه نوع بسته بندی (چوبی, پوشش های سلوفانی و پلی اتیلنی) در دماهای مختلف فوق الذکر در طول مدت 5 ماه بررسی شد. در طی این مدت خصوصیات کیفی سیب ها مشتمل بر درصد ماده خشک, سفتی, pH, اسیدیته قابل تیتراسیون و درصد مواد جامد محلول با فواصل زمانی 21 روز آزمون شد. نتایج حاصل از اندازه گیری تغییرات شدت تنفسی نشان داد که شروع قله تنفسی سیب گلدن دلیشس در دمای یک درجه سانتیگراد تقریبا در روز صدم نگهداری و در دمای 6 درجه سانتیگراد حدودا روز چهل و پنجم و در دمای 10 درجه سانتیگراد روز بیستم می باشد. داده های حاصل از خصوصیات کیفی, بر اساس آزمون فاکتوریل سه عاملی و طرح کاملا تصادفی نشان داد که در طول مدت نگهداری سیب ها در دماهای 1 و 6 درجه سانتیگراد نتایج حاصل از بسته بندی سلوفانی بهتر از چوبی و چوبی بهتر از پلی اتیلن می باشد, ولی برای 10 درجه سانتیگراد و بالاتر از آن و سیب هایی که به صورت تازه خورده می شوند بسته بندی های پلیمری (سلوفانی و پلی اتیلنی) بهتر از چوبی نتیجه می دهند نتایج حاصله همچنین نشان دادند که نوع بسته بندی بر روی دو صفت pH و اسیدیته قابل تیتراسیون تاثیر ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خداییان، فرامرز، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، و ستوده قره باغ، رحمت. (1385). تاثیر بسته بندی در تغییرات خواص بیوفیزیکی و بیوشیمیایی سیب گلدن دلیشس. علوم کشاورزی ایران، 37(5)، 765-774. SID. https://sid.ir/paper/8556/fa

    Vancouver: کپی

    خداییان فرامرز، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، ستوده قره باغ رحمت. تاثیر بسته بندی در تغییرات خواص بیوفیزیکی و بیوشیمیایی سیب گلدن دلیشس. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1385؛37(5):765-774. Available from: https://sid.ir/paper/8556/fa

    IEEE: کپی

    فرامرز خداییان، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، و رحمت ستوده قره باغ، “تاثیر بسته بندی در تغییرات خواص بیوفیزیکی و بیوشیمیایی سیب گلدن دلیشس،” علوم کشاورزی ایران، vol. 37، no. 5، pp. 765–774، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8556/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button