مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,308
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات افزودنی های باکتریایی همگن تولید کننده اسید لاکتیک بر خصوصیات تخمیری و ارزش تغذیه ای سیلاژ ذرت با ماده خشک پایین

صفحات

 صفحه شروع 303 | صفحه پایان 309

چکیده

 هدف از تحقیق حاضر بررسی اثرات افزودنی های باکتریایی همگن تولید کننده اسید لاکتیک بر خصوصیات تخمیری و ارزش تغذیه ای سیلاژ ذرت با ماده خشک پایین در سیلوهای آزمایشگاهی بود. علوفه ذرت در مرحله شیری (حاوی 22.8% ماده خشک) برداشت و به قطعات 2.5 سانتی متری خرد و در 18 سیلوی آزمایشگاهی (3.8 لیتری) برای هر تیمار, سیلو شد. تیمارها شامل 1) کنترل (بدون افزودنی باکتریایی), 2) تیمار حاوی افزودنی باکتریایی اکوسایل (شامل لاکتوباسیلوس پلانتاروم) و 3) تیمار حاوی افزودنی باکتریایی بیوتال (شامل لاکتوباسیلوس پلانتاروم, پدیوکوکوس پنتازئوس و پروپیونی باکتر فرودنرچی) بودند. در روزهای 3, 6, 12, 16, 21 و 90 پس از سیلو شدن, سه سیلو برای هر تیمار باز و نمونه برداری انجام شد. هیچ یک از افزودنی های باکتریایی خصوصیات تخمیری سیلاژ ذرت با ماده خشک پایین را در مقایسه با تیمار شاهد بهبود ندادند. دیواره سلولی, دیواره سلولی منهای همی سلولز, پروتئین خام و کربوهیدرات های محلول در آب تحت تاثیر افزودنی های باکتریایی قرار نگرفت (P>0.05). تیمار شاهد حاوی مقدار بیشتری اسید استیک و مقدار کمتری اتانول نسبت به تیمارهای دیگر بود. سیلاژهای تلقیح شده با بیوتال حاوی بیشترین مقدار نیتروژن آمونیاکی بودند (P<0.05). تجزیه پذیری آزمایشگاهی ماده خشک سیلاژهای شاهد بیشتر از سیلاژهای دیگر بود (P<0.05). به طور کلی, نتایج نشان داد که باکتری های همگن تولید کننده اسید لاکتیک استفاده شده در این تحقیق, خصوصیات تخمیری و ارزش غذایی سیلاژ ذرت حاوی ماده خشک پایین را بهبود ندادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادقی، خالد، خوروش، محمد، قربانی، غلامرضا، فروزمند، مسیح اله، برومند، مسعود، و هاشم زاده سیگاری، فرزاد. (1391). بررسی اثرات افزودنی های باکتریایی همگن تولید کننده اسید لاکتیک بر خصوصیات تخمیری و ارزش تغذیه ای سیلاژ ذرت با ماده خشک پایین. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 13(4 (مسلسل 41))، 303-309. SID. https://sid.ir/paper/85661/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی خالد، خوروش محمد، قربانی غلامرضا، فروزمند مسیح اله، برومند مسعود، هاشم زاده سیگاری فرزاد. بررسی اثرات افزودنی های باکتریایی همگن تولید کننده اسید لاکتیک بر خصوصیات تخمیری و ارزش تغذیه ای سیلاژ ذرت با ماده خشک پایین. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1391؛13(4 (مسلسل 41)):303-309. Available from: https://sid.ir/paper/85661/fa

    IEEE: کپی

    خالد صادقی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، مسیح اله فروزمند، مسعود برومند، و فرزاد هاشم زاده سیگاری، “بررسی اثرات افزودنی های باکتریایی همگن تولید کننده اسید لاکتیک بر خصوصیات تخمیری و ارزش تغذیه ای سیلاژ ذرت با ماده خشک پایین،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 13، no. 4 (مسلسل 41)، pp. 303–309، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85661/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button