APA:
کپیشمس، قهرمان، رجب زاده، ناصر، آذرباد، حمیدرضا، و رفیعی طاری، بهروز. (1381). بررسی تاثیر افزودن آرد حبوبات و لستین بر روی خواص رئولوژی خمیر و ارزش غذایی و کیفیت ارگانولپتیک نان حاصل. دانشکده فنی دانشگاه تهران، 36(1 (پیاپی 75))، 123-132. SID. https://sid.ir/paper/14515/fa
Vancouver:
کپیشمس قهرمان، رجب زاده ناصر، آذرباد حمیدرضا، رفیعی طاری بهروز. بررسی تاثیر افزودن آرد حبوبات و لستین بر روی خواص رئولوژی خمیر و ارزش غذایی و کیفیت ارگانولپتیک نان حاصل. دانشکده فنی دانشگاه تهران[Internet]. 1381؛36(1 (پیاپی 75)):123-132. Available from: https://sid.ir/paper/14515/fa
IEEE:
کپیقهرمان شمس، ناصر رجب زاده، حمیدرضا آذرباد، و بهروز رفیعی طاری، “بررسی تاثیر افزودن آرد حبوبات و لستین بر روی خواص رئولوژی خمیر و ارزش غذایی و کیفیت ارگانولپتیک نان حاصل،” دانشکده فنی دانشگاه تهران، vol. 36، no. 1 (پیاپی 75)، pp. 123–132، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14515/fa