مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

829
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ضد کوکسیدیوزی و ضد اکسیدانی پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار در جوجه های آلوده با آیمریا

صفحات

 صفحه شروع 227 | صفحه پایان 232

چکیده

 برای مطالعه اثرات ضد اکسیدانی و ضد کوکسیدیوزی پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار بر عملکرد رشد, دفع اووسیت مدفوعی, شاخص های استرس اکسیداتیو و حالت ضد اکسیدانی جوجه گوشتی یک طرح اسپلیت پلات 2´2´2 در نظر گرفته شد. 480 قطعه جوجه گوشتی در روز اول پرورش به طور مساوی به دو پلات مساوی تقسیم شدند. در روز 34 پرورش, 240 قطعه از جوجه ها با مخلوطی از گونه های آیمریا (7.5´102 اووسیت) به روش تلقیح دهانی آلوده شدند. در هر پلات 4 تیمار (جیره پایه, جیره پایه با 0.5% پودر سیر, جیره پایه با 50% بیشتر از نیازهای 2009 اسید آمینه گوگرددار بر طبق راس 308 و جیره پایه با 0.5% پودر سیر به علاوه 50% بیشتر از نیازهای اسید آمینه گوگرددار) با 5 تکرار و 10 قطعه جوجه در هر قفس در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد که آیمریا, عملکرد جوجه های گوشتی را کاهش و مقدار نیتریک اکساید (NO) و مالون دی آلدئید (MDA) سرم را افزایش و فعالیت آنزیم سوپراکسیداز دسماتاز و گلوتاتیون پراکسیداز کبدی را بدون تغییر باقی گذاشت. کاهش رشد و افزایش NO و MDA در جوجه های آلوده نسبت به جوجه های سالم بیشتر بود. دفع اووسیت مدفوعی با مکمل نمودن پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار به طور معنی داری (P<0.05) کاهش یافت. مکمل نمودن 0.5% پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار 50% بیشتر از نیازها, اضافه وزن روزانه را به طور معنی داری افزایش و OPG, MDA و NO را کاهش داد, البته در فعالیت آنزیم های ضد اکسیدان در جوجه های آلوده به آیمریا تغییری نداشت.متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورعلی، مصطفی، کرمانشاهی، حسن، گلیان، ابوالقاسم، رزمی، غلامرضا، و سوختانلو، محمد. (1393). اثرات ضد کوکسیدیوزی و ضد اکسیدانی پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار در جوجه های آلوده با آیمریا. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 15(3 (مسلسل 48))، 227-232. SID. https://sid.ir/paper/85692/fa

    Vancouver: کپی

    پورعلی مصطفی، کرمانشاهی حسن، گلیان ابوالقاسم، رزمی غلامرضا، سوختانلو محمد. اثرات ضد کوکسیدیوزی و ضد اکسیدانی پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار در جوجه های آلوده با آیمریا. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1393؛15(3 (مسلسل 48)):227-232. Available from: https://sid.ir/paper/85692/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی پورعلی، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، غلامرضا رزمی، و محمد سوختانلو، “اثرات ضد کوکسیدیوزی و ضد اکسیدانی پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار در جوجه های آلوده با آیمریا،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 15، no. 3 (مسلسل 48)، pp. 227–232، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85692/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button