مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

713
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل هضم بر روی شاخص های رشد ماهی سفید جنوب دریای خزر (Rutilus frisii kutum kamenskii, 1901)

صفحات

 صفحه شروع 205 | صفحه پایان 214

چکیده

 یک آزمایش 60 روزه, تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل هضم در جیره بر روی بچه اهی سفید انجام شد. چهار جیره حاوی پروتئین یکسان (35 درصد) با سطوح انرژی 2500, 2600, 2700 و 2800 کیلوکالری/ کیلوگرم جیره فرموله شد. دویست و چهل عدد بچه ماهی با میانگین وزنی 2±0.4 گرم بین 12 مخزن فایبرگلاس با ظرفیت 400 لیتر بطور کاملا تصادفی توزیع شد. شاخصهای رشد مانند درصد بقا, افزایش وزن, ضریب تبدیل غذا و نسبت بازدهی پروتئین با افزایش انرژی قابل هضم از 2500 به 2800 کیلوکالری/ کیلوگرم/ جیره بهبود یافتند و اختلاف معنی داری را نشان دادند (P<0.05). انرژی قابل هضم بین سطوح 2600 و 2700 کیلوکالری/ کیلوگرم/ جیره اختلاف معنی داری را نشان ندادند (P>0.05). در ترکیبات مغذی لاشه در سطوح مختلف انرژی قابل هضم نیز اختلاف معنی داری مشاهده نشد (P>0.05).

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علاف نویریان، حمید، شعبانی پور، نادر، خوش خلق، علیرضا، و حسینی، محمدرضا. (1387). تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل هضم بر روی شاخص های رشد ماهی سفید جنوب دریای خزر (Rutilus frisii kutum kamenskii, 1901). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، 7(2 (ویژه نامه))، 205-214. SID. https://sid.ir/paper/86025/fa

    Vancouver: کپی

    علاف نویریان حمید، شعبانی پور نادر، خوش خلق علیرضا، حسینی محمدرضا. تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل هضم بر روی شاخص های رشد ماهی سفید جنوب دریای خزر (Rutilus frisii kutum kamenskii, 1901). مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)[Internet]. 1387؛7(2 (ویژه نامه)):205-214. Available from: https://sid.ir/paper/86025/fa

    IEEE: کپی

    حمید علاف نویریان، نادر شعبانی پور، علیرضا خوش خلق، و محمدرضا حسینی، “تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل هضم بر روی شاخص های رشد ماهی سفید جنوب دریای خزر (Rutilus frisii kutum kamenskii, 1901)،” مجله علوم شیلاتی ایران (انگلیسی)، vol. 7، no. 2 (ویژه نامه)، pp. 205–214، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/86025/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button