Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,102
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

672
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان باز پس زنی ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیون

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 159

چکیده

اولترافیلتراسیون را می توان یک فرایند غشائی با محرکه فشار 2 تا 15 بار معرفی نمود, که توانایی جداسازی و تغلیظ موادی با وزن مولکولی 1 تا100 کیلو دالتون را بر روی سطح غشایی با ابعاد0.001-0.02  میکرومتر را دارا می باشد. به منظور بررسی خصوصیات باز پس زنی کلیه ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیون, شیر کامل پاستوریزه و غیر هموژن, در دمای 50 درجه سانتی گراد تحت فشار 5 بار به نحوی که اختلاف فشار در دو سوی فیلترهای از 3.6 بار تجاوز نکند, توسط اولترافیلتراسیون پیوسته APV با 51 فیلتر غشایی از نوع مارپیچی با جنس پلی سولفون ساخت شرکت DDS دانمارک با قابلیت نگهداری ترکیباتی با جرم مولکولی 20 کیلو دالتون تا درجه تغلیظ 5 اولترافیلتره شد. سپس ترکیبات شیر و پرمیت از نظر ماده جامد, ازت کل, ازت غیر پروتئینی, پروتئین, چربی, لاکتوز, خاکستر, کلسیم, سدیم و پتاسیم در سطح اطمینان بالای 95 درصد مورد ارزیابی قرار گرفت. ضریب باز پس زنی هر یک از این ترکیبات به ترتیب (0.695 ±55.67), (0.89 ±93.94), (0.39 ±5.85), (0.24 ±99.63), (100), (0.21 ±0.835), (2.89 ±31.30), (1.18 ±59.77), (0.77 ±9.2) و (0.5 ±11.47) درصد می باشد. ارزیابی ترکیبات پروتئینی با استفاده از روش الکتروفورز SDS-PAGE با شیب غلظت 10 تا 20 درصد اکریل آمید نشان می دهد که a-لاکتالبومین به میزان (1.725±96.68), b- لاکتوگلبولین  (99.18±0.46), میسل کازئین(100) و ترکیبات هیدرولیز شده کازئین (1.00±98.39) درصد توسط سیستم غشایی اولترافیلتراسیون بازپس زده می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جهادی، مهشید، احسانی، محمدرضا، نواب پور، ثریا، و هاشمی روان، مهناز. (1386). بررسی میزان باز پس زنی ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیون. علوم کشاورزی ایران، 38(1)، 153-159. SID. https://sid.ir/paper/8612/fa

    Vancouver: کپی

    جهادی مهشید، احسانی محمدرضا، نواب پور ثریا، هاشمی روان مهناز. بررسی میزان باز پس زنی ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیون. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1386؛38(1):153-159. Available from: https://sid.ir/paper/8612/fa

    IEEE: کپی

    مهشید جهادی، محمدرضا احسانی، ثریا نواب پور، و مهناز هاشمی روان، “بررسی میزان باز پس زنی ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیون،” علوم کشاورزی ایران، vol. 38، no. 1، pp. 153–159، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8612/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا