APA:
کپیذبیحی، سواره، رسولی، موسی، و موحدی، زهرا. (1395). بررسی اثر اسید سالیسیلیک و آلیسین بر میزان قند کل و pH ارقام انگور منقا و بیدانه سفید در مرحله پس از برداشت. سمپوزیوم ملی میوه های ریز. SID. https://sid.ir/paper/866386/fa
Vancouver:
کپیذبیحی سواره، رسولی موسی، موحدی زهرا. بررسی اثر اسید سالیسیلیک و آلیسین بر میزان قند کل و pH ارقام انگور منقا و بیدانه سفید در مرحله پس از برداشت. 1395. Available from: https://sid.ir/paper/866386/fa
IEEE:
کپیسواره ذبیحی، موسی رسولی، و زهرا موحدی، “بررسی اثر اسید سالیسیلیک و آلیسین بر میزان قند کل و pH ارقام انگور منقا و بیدانه سفید در مرحله پس از برداشت،” presented at the سمپوزیوم ملی میوه های ریز. 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/866386/fa