APA:
کپیحسین آوا، سونا، ایمانی، علی، و ماخنوف، م.. (1385). بررسی و تعیین درصد دیکوگامی ,اتوگامی و انتخاب بهترین گرده زا برای ارقام تجارتی فندق. علوم کشاورزی ایران، 37(2)، 371-380. SID. https://sid.ir/paper/8668/fa
Vancouver:
کپیحسین آوا سونا، ایمانی علی، ماخنوف م.. بررسی و تعیین درصد دیکوگامی ,اتوگامی و انتخاب بهترین گرده زا برای ارقام تجارتی فندق. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1385؛37(2):371-380. Available from: https://sid.ir/paper/8668/fa
IEEE:
کپیسونا حسین آوا، علی ایمانی، و م. ماخنوف، “بررسی و تعیین درصد دیکوگامی ,اتوگامی و انتخاب بهترین گرده زا برای ارقام تجارتی فندق،” علوم کشاورزی ایران، vol. 37، no. 2، pp. 371–380، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8668/fa