مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,309
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

237
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

مروری بر تاثیر لاکتات سدیم بروی خصوصیات میکروبی و حسی فرآورده های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 سدیم نیترات به دلیل قابلیت میکروب کشی به عنوان یک افزودنی مهم بر روی کلستریدیوم بوتولینوم می باشد. میزان مصرف اسیدهای آلی و نمک ها به سبب داشتن خصوصیات میکروب کشی و طبیعی بودنشان رو به افزایش هستند. لاکتات اثر ضد میکروبی در گوشت و محصولات گوشتی دارد و برروی خصوصیات حسی محصولات مانند رنگ, بافت و طعم اثر گذاشته و دارای خواص آنتی اکسیدانی نیز می باشد. ...

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدعلیان، ثنا، معتمدنیا، محمدرضا، و شریفی غربی، سیده ام البنین. (1395). مروری بر تاثیر لاکتات سدیم بروی خصوصیات میکروبی و حسی فرآورده های گوشتی. همایش ملی بیماریهای مشترک بین انسان و دام. SID. https://sid.ir/paper/878539/fa

    Vancouver: کپی

    محمدعلیان ثنا، معتمدنیا محمدرضا، شریفی غربی سیده ام البنین. مروری بر تاثیر لاکتات سدیم بروی خصوصیات میکروبی و حسی فرآورده های گوشتی. 1395. Available from: https://sid.ir/paper/878539/fa

    IEEE: کپی

    ثنا محمدعلیان، محمدرضا معتمدنیا، و سیده ام البنین شریفی غربی، “مروری بر تاثیر لاکتات سدیم بروی خصوصیات میکروبی و حسی فرآورده های گوشتی،” presented at the همایش ملی بیماریهای مشترک بین انسان و دام. 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/878539/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button