مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

953
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

296
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

تاثیر استفاده از گیاهان تراریخته بر تولیدات حیوانات

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 ترکیب و کیفیت مواد غذایی با منشا حیوانی ممکن است به طور قابل توجهی توسط تغذیه حیوانات تحت تاثیر قرار گیرد. اسیدهای چرب و هم چنین برخی از مواد معدنی و ویتامین ها, از مواد غذایی به خوراک های با منشا حیوانی منتقل می شوند. مطالعات بیشتری لازم است تا تاثیر مواد خوراکی تراریخته را روی ترکیب و کیفیت خوراک با منشا حیوانی ارزیابی کنند. گیاهان اصلاح شده ژنتیکی نسل اول دارای مقاومت زیادی در برابر حشرات و یا پایداری در برابر مواد ضد علف های هرز می باشند. این گیاهان ترکیب و یا ارزش غذایی خود را در مقایسه با گیاهانی که ترکیب ژنتیکی یکسان دارند, از دست نمی دهند و علاوه بر قطعات DNA نوترکیب با همتاهای غیرتراریخته خود شباهت دارند. بنابراین, مواد غذایی حاصل از نسل اول گیاهان تراریخته بر ترکیب و کیفیت خوراک با منشا حیوانی تاثیر نمی گذارند. گیاهان اصلاح شده نسل دوم, اختصاصا با میزان چربی, پروتئین یا دیگر مواد مغذی بالاتر, آمینواسیدها یا اسیدهای چرب تغییریافته, و یا با کاهش مواد نامطلوب مانند فیتات ها مشخص می شوند و به کاهش سوء تغذیه بوسیله ریزمغذی های مهم کمک می کنند. مطالعات نشان داد ترکیب شیر گاو و کیفیت آن بعد از استفاده از مواد خوراکی تراریخته نسل اول, هم چنین کیفیت و ترکیب لاشه خوک ها, با ذرت تراریخته نسل اول, و ترکیب بدن جوجه های گوشتی, با خوراک کلزای RR تحت تاثیر قرار نگرفت. اما در مورد گیاهان تراریخته نسل دوم, ترکیب بافت های حیوانی, شیر یا تخم مرغ ممکن است تحت تاثیر مواد معدنی و ویتامین های نسل دوم گیاهان تراریخته قرار گیرد. بنابراین با توجه به اینکه, مواد غذایی حاصل از گیاهان تراریخته نسل اول به طور قابل توجهی بر ترکیب و کیفیت غذاهای با منشا حیوانی تاثیر نگذاشتند اما در مورد تاثیر نسل دوم گیاهان تراریخته, باید نمونه های بدن حیوان یا تولیداتی مانند شیر, گوشت و غیره به طور کافی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدآبادی، طاهره، و عباس، باسل عبدالزهره. (1395). تاثیر استفاده از گیاهان تراریخته بر تولیدات حیوانات. همایش محصولات تراریخته در خدمت تولید غذای سالم، حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار. SID. https://sid.ir/paper/881893/fa

    Vancouver: کپی

    محمدآبادی طاهره، عباس باسل عبدالزهره. تاثیر استفاده از گیاهان تراریخته بر تولیدات حیوانات. 1395. Available from: https://sid.ir/paper/881893/fa

    IEEE: کپی

    طاهره محمدآبادی، و باسل عبدالزهره عباس، “تاثیر استفاده از گیاهان تراریخته بر تولیدات حیوانات،” presented at the همایش محصولات تراریخته در خدمت تولید غذای سالم، حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار. 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/881893/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button