Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,019
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

507
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مقادیر مختلف پروتیین و چربی بر رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد قره برون (Acipenser persicus)

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 152

چکیده

 به منظور بررسی اثر مقادیر مختلف پروتیین و چربی بر رشد بچه ماهیان انگشت قد قره برون, 12 جیره غذایی مختلف با سه سطح 45, 50 و 55 درصد پروتئین و چهار سطح 0.5, 4, 8 و 12 درصد مکمل روغن در قالب طرح کاملا تصادفی 3×4 در سه تکرار با بچه ماهیان قره برون 0.2±1.1 گرمی اجرا شد. تعداد 1188 قطعه بچه ماهی قره برون پس از سازگاری به جیره های غذایی کنسانتره, انتخاب و در 36 حوضچه و نیرو (با حجم 100 لیتر) و به تعداد 33 قطعه بچه ماهی در هر واحد آزمایشی توزیع شده و به مدت 51 روز با جیره های آزمایشی تغذیه گردیدند. نتایج حاصل تفاوت معنی داری را در شاخص های مورد بررسی شامل, درصد افزایش وزن, ضریب رشد ویژه, بازده پروتئین, ضریب مصرف غذا و تولید پروتئین, نشان داد (0.05>P), ماهیان تغذیه شده با جیره 8 (50 درصد پروتئین و 17.2 درصد چربی) بالاترین درصد افزایش وزن, بهترین ضریب رشد ویژه, بهترین بازده پروتئین, کمترین ضریب مصرف غذا و بالاترین میزان پروتئین تولید شده را نشان داد, که تفاوت معنی داری با جیره های 3 (45 درصد پروتئین و 14.1 درصد چربی) و 7 (50 درصد پروتئین و 14.1 درصد چربی) نداشت. مقایسه ترکیب شیمیائی لاشه ماهیان مورد آزمایش نیز تفاوت معنی داری را در میزان پروتئین, چربی, ماده خشک و خاکستر لاشه نشان داد (0.05>P). به طور کلی تجزیه و تحلیل حاصل نشان داد که نیاز پروتئینی بچه ماهیان انگشت قد قره برون با وزن, 0.2±1.1 گرم با جیره های غذایی حاوی 50 درصد پروتئین خام تامین می گردد. به علاوه چربی مورد نیاز برای تامین رشد بهینه بچه ماهیان مذکور, 17.2 درصد جیره غذایی پیشنهاد می گردد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی درچه، عیسی، پوررضا، جواد، پاناماریوف، سرگی و.، کمالی، ابوالقاسم، و حسینی، عباس. (1383). اثر مقادیر مختلف پروتیین و چربی بر رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد قره برون (Acipenser persicus) . علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 11(3)، 141-152. SID. https://sid.ir/paper/8924/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی درچه عیسی، پوررضا جواد، پاناماریوف سرگی و.، کمالی ابوالقاسم، حسینی عباس. اثر مقادیر مختلف پروتیین و چربی بر رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد قره برون (Acipenser persicus) . علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1383؛11(3):141-152. Available from: https://sid.ir/paper/8924/fa

    IEEE: کپی

    عیسی ابراهیمی درچه، جواد پوررضا، سرگی و. پاناماریوف، ابوالقاسم کمالی، و عباس حسینی، “اثر مقادیر مختلف پروتیین و چربی بر رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد قره برون (Acipenser persicus) ،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 11، no. 3، pp. 141–152، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8924/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا