APA:
کپیغفاری، مصطفی، طاهری، علی، و محمودزهی، مرادمحمد. (1396). بررسی میزان هیستامین, بازهای نیتروژنه فرار و شاخص تیوباربیتوریک اسید در کنسرو ماهی تون وارداتی به کشور. کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم. SID. https://sid.ir/paper/896636/fa
Vancouver:
کپیغفاری مصطفی، طاهری علی، محمودزهی مرادمحمد. بررسی میزان هیستامین, بازهای نیتروژنه فرار و شاخص تیوباربیتوریک اسید در کنسرو ماهی تون وارداتی به کشور. 1396. Available from: https://sid.ir/paper/896636/fa
IEEE:
کپیمصطفی غفاری، علی طاهری، و مرادمحمد محمودزهی، “بررسی میزان هیستامین, بازهای نیتروژنه فرار و شاخص تیوباربیتوریک اسید در کنسرو ماهی تون وارداتی به کشور،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم. 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/896636/fa