مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

646
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

347
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

مقایسه مقادیر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره استخراج شده از پودر برگ های گیاه چویل (Ferulago angulata) با امواج مایکروویو و روش خیساندن

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقاجانی، عبدالرضا، مرتضوی، سیدعلی، طباطبایی یزدی، فریده، سعیدی اصل، محمدرضا، و شفافی زنوزیان، مسعود. (1396). مقایسه مقادیر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره استخراج شده از پودر برگ های گیاه چویل (Ferulago angulata) با امواج مایکروویو و روش خیساندن. کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم. SID. https://sid.ir/paper/896649/fa

    Vancouver: کپی

    آقاجانی عبدالرضا، مرتضوی سیدعلی، طباطبایی یزدی فریده، سعیدی اصل محمدرضا، شفافی زنوزیان مسعود. مقایسه مقادیر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره استخراج شده از پودر برگ های گیاه چویل (Ferulago angulata) با امواج مایکروویو و روش خیساندن. 1396. Available from: https://sid.ir/paper/896649/fa

    IEEE: کپی

    عبدالرضا آقاجانی، سیدعلی مرتضوی، فریده طباطبایی یزدی، محمدرضا سعیدی اصل، و مسعود شفافی زنوزیان، “مقایسه مقادیر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره استخراج شده از پودر برگ های گیاه چویل (Ferulago angulata) با امواج مایکروویو و روش خیساندن،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم. 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/896649/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button