APA:
کپیآقاجانی، عبدالرضا، مرتضوی، سیدعلی، طباطبایی یزدی، فریده، سعیدی اصل، محمدرضا، و شفافی زنوزیان، مسعود. (1396). مقایسه مقادیر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره استخراج شده از پودر برگ های گیاه چویل (Ferulago angulata) با امواج مایکروویو و روش خیساندن. کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم. SID. https://sid.ir/paper/896649/fa
Vancouver:
کپیآقاجانی عبدالرضا، مرتضوی سیدعلی، طباطبایی یزدی فریده، سعیدی اصل محمدرضا، شفافی زنوزیان مسعود. مقایسه مقادیر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره استخراج شده از پودر برگ های گیاه چویل (Ferulago angulata) با امواج مایکروویو و روش خیساندن. 1396. Available from: https://sid.ir/paper/896649/fa
IEEE:
کپیعبدالرضا آقاجانی، سیدعلی مرتضوی، فریده طباطبایی یزدی، محمدرضا سعیدی اصل، و مسعود شفافی زنوزیان، “مقایسه مقادیر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره استخراج شده از پودر برگ های گیاه چویل (Ferulago angulata) با امواج مایکروویو و روش خیساندن،” presented at the کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم. 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/896649/fa