APA:
کپیفدایی نوغانی، وجیهه، مرتضوی، علی، و مسکوکی، عبدالمجید. (1380). تاثیر ماده خشک شیر بر راندمان پنیر و درصد چربی و پروتئین آب پنیر
. علوم و صنایع کشاورزی، 15(2)، 91-99. SID. https://sid.ir/paper/22426/fa
Vancouver:
کپیفدایی نوغانی وجیهه، مرتضوی علی، مسکوکی عبدالمجید. تاثیر ماده خشک شیر بر راندمان پنیر و درصد چربی و پروتئین آب پنیر
. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1380؛15(2):91-99. Available from: https://sid.ir/paper/22426/fa
IEEE:
کپیوجیهه فدایی نوغانی، علی مرتضوی، و عبدالمجید مسکوکی، “تاثیر ماده خشک شیر بر راندمان پنیر و درصد چربی و پروتئین آب پنیر
،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 15، no. 2، pp. 91–99، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22426/fa