مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

7,688
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ماده خشک شیر بر راندمان پنیر و درصد چربی و پروتئین آب پنیر

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 99

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این پژوهش ابتدا به منظور استاندارد کردن پروتیین شیر، پنج تیمار (پنج نوع شیر با ماده خشک متفاوت شامل شیر مورد استفاده در پنیر سازی به عنوان تیمار شاهد و شیر به اضافه 1%، 2% و 3% شیر خشک بدون چربی و(W.W)  %10 آب معمولی به عنوان چهار تیمار دیگر انتخاب گردید، نظر به اینکه نسبت چربی به ماده خشک بدون چربی ثابت نگه داشته شده بود، تاثیر غلظت های مختلف ماده خشک شیر (پروتیین) بر راندمان پنیر سفید ایرانی و چربی و پروتیین آب پنیر بررسی شد. تیمارهای موجود بر اساس آزمایش فاکتوریل، در قالب بلوک های کاملا تصادفی ارزیابی شده و برای مقایسه میانگین ها از آزمون دانکن در سطح a=%1 استفاده گردید. نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که با افزایش ماده خشک شیر، افزایش معنی داری در میزان چربی ماده خشک، و راندمان پنیر سفید ایرانی حاصل می شود اما میزان چربی آب کاهش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فدایی نوغانی، وجیهه، مرتضوی، علی، و مسکوکی، عبدالمجید. (1380). تاثیر ماده خشک شیر بر راندمان پنیر و درصد چربی و پروتئین آب پنیر . علوم و صنایع کشاورزی، 15(2)، 91-99. SID. https://sid.ir/paper/22426/fa

    Vancouver: کپی

    فدایی نوغانی وجیهه، مرتضوی علی، مسکوکی عبدالمجید. تاثیر ماده خشک شیر بر راندمان پنیر و درصد چربی و پروتئین آب پنیر . علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1380؛15(2):91-99. Available from: https://sid.ir/paper/22426/fa

    IEEE: کپی

    وجیهه فدایی نوغانی، علی مرتضوی، و عبدالمجید مسکوکی، “تاثیر ماده خشک شیر بر راندمان پنیر و درصد چربی و پروتئین آب پنیر ،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 15، no. 2، pp. 91–99، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22426/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button