مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

11,919
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

808
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

سیر سیاه

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

سیر سیاه یا (Black Garlic) فرآورده ای است که از تخمیر کنترل شده سیر تازه (Allium sativum L. ) حاصل می گرددد. این فرآیند در محفظه ای که دمای آن در حالت کنترل (90-60 درجه سانتیگراد) تحت رطوبت (90-70%) در دوره زمانی حداقل 30 روزه تحت تاثیر واکنش های غیر آنزیمی و اکسیداسیون فنل ها تخمیر می گردد. پس از طی مراحل فرآوری, سیر حالت ژله ای پیدا می کند, مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه می شود. این فرآورده غذایی از قرن ها پیش توسط کره ای ها, ژاپنی ها و تایلندی ها مصرف می شده است. در مقایسه با سیر تازه, سیر سیاه به دلیل کاهش محتوای آلیسین, طعم وبوی تندی ندارد. افزایش شاخصه ترکیبات زیست فعالی سیر سیاه در مقایسه با سیر تازه به تغییرات آن در خواص فیزیکوشیمیایی نسبت داده می شودو مطالعاتی مربوط به یافته های اساسی سیر سیاه, از جمله تولید آن, فعالیت زیستی و کاربردهای آن انجام شده است. محققان دریافتند که فرآوری سیر سیاه منجر به افزایش اِس اَلیل سیستین S-allylcysteine) ) که یک ترکیب ارگانوسولفور از آمینو اسید سیستسن با خاصیت دارویی وآنتی اکسیدانی میباشد, می گردد. یکی از مهم ترین خواص این فرآورده در پیشگیری و درمان سرطان است. محققان معتقدند پلی فنل ها وفلاونویید ها, S-allylcysteine وآمینو اسیدهای دیگری که بر اثر حرارت دادن در این ماده افزایش پیدا می کند, می تواند بر روی کاهش تومورهای سرطانی و مرگ سلولی (در سلول های سرطانی) تأثیر داشته باشد. سیر سیاه دارای خواص دارویی دیگری نیزشامل ضد آلرژی, ضد دیابت, ضد التهاب, ضد چاقی وهیپولیپیدمی وبهبود عملکرد کبد و سیتم عصبی می باشد. مصرف زیاد آن بدلیل PH اسیدی آن در افرادیکع بیماری های گوارشی دارند مضر می باشد. در این پژوهش ما به معرفی و بررسی برخی از خواص سیر سیاه می پردازیم.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلطانی مقدس، سیدمحمدرضا. (1399). سیر سیاه. کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی. SID. https://sid.ir/paper/900399/fa

    Vancouver: کپی

    سلطانی مقدس سیدمحمدرضا. سیر سیاه. 1399. Available from: https://sid.ir/paper/900399/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدرضا سلطانی مقدس، “سیر سیاه،” presented at the کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی. 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/900399/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button