مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله همایش

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

257
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

119
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

بررسی تاثیر درصد جامد خوراک بر نرخ ته نشینی و تراکم پذیری تیکنر باطله خط یک کارخانه فرآوری سنگ آهن گهرزمین

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 در اغلب فرآیندهای فرآوری مواد معدنی از آب زیادی استفاده می شود. با توجه به کمبود شدید آب, بازیابی آب و استفاده مجدد در کارخانه های فرآوری امری ضروری است. ارزان ترین روش جداسازی ذرات جامد از مایع, استفاده از روش ته نشینی و تیکنر می باشد. یکی از مهمترین عوامل موثر بر انتخاب و کارایی تیکنر, درصد جامد خوراک ورودی آن است. در تحقیق حاضر تأثیر درصد جامد خوراک ورودی بر سرعت ته نشینی و تراکم پذیری ذرات جامد تیکنر باطله خط یک تولید کنسانتره مجتمع سنگ آهن گهر زمین با استفاده از آزمایش های ته نشینی ناپیوسته مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور آزمایش ها با استفاده از فلوکولانت A26 با نرخ مصرف 20 گرم بر تن در درصد جامدهای متفاوت خوراک انجام شد. با توجه به نتایج به دست آمده بیشترین سرعت ته نشینی و تراکم پذیری در درصد جامد 5 حاصل شد که نشان می دهد با کاهش درصد جامد, سرعت ته نشینی و تراکم پذیری افزایش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلیمانی دامنه، حامد، و اسکندری نسب، محمود. (1399). بررسی تاثیر درصد جامد خوراک بر نرخ ته نشینی و تراکم پذیری تیکنر باطله خط یک کارخانه فرآوری سنگ آهن گهرزمین. کنفرانس ملی مهندسی معدن و علوم زمین. SID. https://sid.ir/paper/900835/fa

    Vancouver: کپی

    سلیمانی دامنه حامد، اسکندری نسب محمود. بررسی تاثیر درصد جامد خوراک بر نرخ ته نشینی و تراکم پذیری تیکنر باطله خط یک کارخانه فرآوری سنگ آهن گهرزمین. 1399. Available from: https://sid.ir/paper/900835/fa

    IEEE: کپی

    حامد سلیمانی دامنه، و محمود اسکندری نسب، “بررسی تاثیر درصد جامد خوراک بر نرخ ته نشینی و تراکم پذیری تیکنر باطله خط یک کارخانه فرآوری سنگ آهن گهرزمین،” presented at the کنفرانس ملی مهندسی معدن و علوم زمین. 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/900835/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button