مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,003
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین قابلیت هضم پروتئین کنجاله های سویا، آفتاب گردان و کلزا با استفاده از خروس بالغ سالم و سکوم برداری شده

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 104

چکیده

 این آزمایش به منظور تعیین قابلیت هضم پروتئین خام کنجاله های سویا, آفتاب گردان و کلزا با استفاده از تعداد 44 قطعه خروس های بالغ (سالم و سکوم برداری شده) در قالب طرح کاملاً تصادفی صورت گرفت. مقادیر قابلیت هضم پروتئین برای کنجاله های سویا, کلزا و آفتاب گردان تفاوت معنی داری نشان داد (001/P<0) در نتیجه مقادیر قابلیت هضم ظاهری و حقیقی به ترتیب 53/85 و 71/86, 03/82 و 02/83, 40/83 و 90/84 درصد بود. سکوم برداری خروس های بالغ سبب کاهش قابلیت هضم ظاهری و حقیقی پروتئین به مقدار 78/2 و 94/2 درصد برای کنجاله های سویا, 11/3 و 29/3 درصد برای کنجاله های کلزا و مقدار 06/3 و 31/3 درصد برای کنجاله آفتاب گردان شد (05/P<0) سکوم برداری سبب کاهش اثرات میکروارگانیسم های روده بزرگ بر ترکیبات غیرقابل هضم کنجاله ها و افزایش دقت در برآورد ارزش غذایی کنجاله های آزمایشی شده و این تأثیرات به ترکیبات شیمیایی و کیفیت غذایی کنجاله ها بستگی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یعقوب فر، اکبر، نوری امام زاده، علی، قمصری، سیدمهدی، و کرکودی، کیوان. (1388). تعیین قابلیت هضم پروتئین کنجاله های سویا, آفتاب گردان و کلزا با استفاده از خروس بالغ سالم و سکوم برداری شده. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(3)، 95-104. SID. https://sid.ir/paper/9029/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوب فر اکبر، نوری امام زاده علی، قمصری سیدمهدی، کرکودی کیوان. تعیین قابلیت هضم پروتئین کنجاله های سویا, آفتاب گردان و کلزا با استفاده از خروس بالغ سالم و سکوم برداری شده. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(3):95-104. Available from: https://sid.ir/paper/9029/fa

    IEEE: کپی

    اکبر یعقوب فر، علی نوری امام زاده، سیدمهدی قمصری، و کیوان کرکودی، “تعیین قابلیت هضم پروتئین کنجاله های سویا, آفتاب گردان و کلزا با استفاده از خروس بالغ سالم و سکوم برداری شده،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 3، pp. 95–104، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9029/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button