مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,239
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

620
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین اثرات سطوح مختلف آنزیم و جو بدون پوشینه بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 92

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه در جیره غذایی بر عملکرد و همچنین فعالیت دستگاه گوارش جوجه های گوشتی انجام گرفت. تعداد 960 قطعه جوجه گوشتی یکروزه از نژاد آربورایکرز در یک آزمایش فاکتوریل 4×3 با 4 سطح جو بدون پوشینه و 3 سطح آنزیم و 4 تکرار در قالب طرح کامل تصادفی مورد استفاده قرار گرفتند. افزایش سطح جو بدون پوشینه در جیره غلظت پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای محلول جیره را افزایش داد. در دوره آغازین و رشد, افزایش سطح جو بدون پوشینه در جیره به طور معنی داری مصرف خوراک و رشد را کاهش داد (P<0.01). در دوره پایانی سطوح مختلف جو بدون پوشینه تا 30 درصد اثری بر روی متغیرهای عملکرد نداشت. مصرف خوراک, افزایش وزن و ضریب تبدیل در کل دوره آزمایش (49-0 روزگی) نیز تحت تاثیر افزایش سطح جو بدون پوشینه قرار گرفت (P<0.01). افزایش سطح جو بدون پوشینه در جیره باعث افزایش وزن دستگاه گوارش, کبد و روده کور نسبت به وزن بدن شد (P<0.01) در حالی که بر بازده لاشه, چربی شکمی, پیش معده و سنگدان و درصد تلفات اثر معنی داری نداشت. افزودن آنزیم به جیره های غذایی مورد آزمایش اثر معنی داری بر متغیرهای مورد مطالعه نداشت. نتایج این آزمایش نشان داد که در جیره جوجه های گوشتی, از دانه جو بدون پوشینه تا سطحی می توان استفاده کرد که مقدار پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای محلول جیره در دوره های آغازین, رشد و پایانی به ترتیب از 3.6, 4.1 و 4.6 درصد فراتر نرود. بنابراین با توجه به ترکیب جیره سطح استفاده از جو بدون پوشینه در جیره های آغازین, رشد و پایانی به ترتیب صفر, 20 و 30 درصد توصیه می شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

شریفی، سیدداوود، شریعتمداری، فرید، یعقوب فر، اکبر، میرهادی، سیداحمد، و نایب آقایی، سیدمحمد. (1384). تعیین اثرات سطوح مختلف آنزیم و جو بدون پوشینه بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 12(وِیژه نامه علوم دامی)، 83-92. SID. https://sid.ir/paper/9454/fa

Vancouver: کپی

شریفی سیدداوود، شریعتمداری فرید، یعقوب فر اکبر، میرهادی سیداحمد، نایب آقایی سیدمحمد. تعیین اثرات سطوح مختلف آنزیم و جو بدون پوشینه بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1384؛12(وِیژه نامه علوم دامی):83-92. Available from: https://sid.ir/paper/9454/fa

IEEE: کپی

سیدداوود شریفی، فرید شریعتمداری، اکبر یعقوب فر، سیداحمد میرهادی، و سیدمحمد نایب آقایی، “تعیین اثرات سطوح مختلف آنزیم و جو بدون پوشینه بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 12، no. وِیژه نامه علوم دامی، pp. 83–92، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9454/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button