مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,519
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

673
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تحلیل رگرسیونی عوامل موثر بر پایداری کشت سیب زمینی در شهرستان فریدونشهر

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 169

چکیده

 هدف کلی پژوهش, شناسایی عوامل موثر بر پایداری کشت سیب زمینی در شهرستان فریدونشهر است. نظر به غالب بودن کشت سیب زمینی در این منطقه و در نتیجه نقش مهم آن در اقتصاد, شناسایی عوامل تهدید کننده تولید پایدار و مستمر این محصول, اهمیت ویژه ای دارد.این تحقیق در سال زراعی 1383-84 انجام گرفته و رویکرد غالب تحقیق, پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق شامل 1200 سیب زمینی کار شهرستان فریدونشهر است که با روش نمونه گیری چند مرحله ای با انتساب متناسب 160 سیب زمینی کار به عنوان نمونه انتخاب شدند. نتایج تحقیق توصیفی نشان داد که بیشتر کشاورزان, سالمند و بی سوادند. نتایج نشان می دهد که 66.78 درصد از نظام های کشت در گروه نسبتا پایدار قرار دارند. تحقیق نشان دهنده وجود رابطه مثبت و معنی دار بین پایداری کشت با سن, سابقه کار کشاورزی, سابقه کاشت سیب زمینی, عضویت در شرکت تعاونی, نوع زراعت سیب زمینی, وسعت زمین زراعی, وسعت زمین زیر کشت سیب زمینی, ویژگی های بوم شناختی, منزلت اجتماعی, دانش کشاورزی پایدار و نگرش است. در تحلیل رگرسیونی چند متغیره برای شناسایی عوامل تاثیرگذار بر پایداری کشت, متغیرهای پیش بینی کننده پایداری در شش گام قرار گرفتند که میزان تولید کل, نگرش به کشاورزی پایدار, مقدار تسهیلات دریافتی, دانش کشاورزی پایدار, مشارکت اجتماعی و ویژگی های ارتباطی وارد تحلیل شدند که حدود 81 درصد متغیر وابسته پایداری کشت را تبیین می کنند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

مقصودی، طهماسب، ایروانی، هوشنگ، موحدمحمدی، حمید، و اسدی، علی. (1385). تحلیل رگرسیونی عوامل موثر بر پایداری کشت سیب زمینی در شهرستان فریدونشهر. روستا و توسعه، 9(3)، 153-169. SID. https://sid.ir/paper/94828/fa

Vancouver: کپی

مقصودی طهماسب، ایروانی هوشنگ، موحدمحمدی حمید، اسدی علی. تحلیل رگرسیونی عوامل موثر بر پایداری کشت سیب زمینی در شهرستان فریدونشهر. روستا و توسعه[Internet]. 1385؛9(3):153-169. Available from: https://sid.ir/paper/94828/fa

IEEE: کپی

طهماسب مقصودی، هوشنگ ایروانی، حمید موحدمحمدی، و علی اسدی، “تحلیل رگرسیونی عوامل موثر بر پایداری کشت سیب زمینی در شهرستان فریدونشهر،” روستا و توسعه، vol. 9، no. 3، pp. 153–169، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/94828/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button