Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

146
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

563
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در بره های خالص کردی و آمیخته های کردی × رومانف

صفحات

 صفحه شروع 425 | صفحه پایان 435

چکیده

 هدف از پژوهش حاضر, بررسی اثرات آمیخته گری بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه بره های گوسفند نژاد کردی و آمیخته کردی× رومانف بود. بدین منظور از دو گروه ژنتیکی بره نژاد کردی خالص (KK) و بره آمیخته های کردی × رومانف (KR) استفاده شد. از شش بره از هر گروه برای تجزیه لاشه استفاده شد. تعداد بره های از شیر گرفته شده در گروه های ژنتیکی KK و KR به ترتیب 95 و 45 راس به ازای 100 راس میش در معرض آمیزش بود. بره های کردی خالص دارای بیشترین و بره های آمیخته دارای کمترین وزن تولد بودند (به ترتیب 4/5 در مقابل 4/1 کیلوگرم). بر اساس نتایج حاصل, افزایش وزن روزانه بره های آمیخته نسبت به بره های کردی در دوره قبل از شیرگیری بیشتر بود (0/05>P). اما میانگین وزن پایانی بره های کردی نسبت به بره های آمیخته (به ترتیب54/8 در مقابل 41/5 کیلوگرم) بیشتر بود (0/05>P). گروه های ژنتیکی تاثیر معنی داری بر وزن لاشه های گرم و سرد بره های پرواری نداشتند. ولی تاثیر آمیخته گری بر ضخامت چربی, وزن دنبه و ران معنی دار بود (0/05>P). نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد آمیخته ها در دوره قبل از شیرگیری عملکردی بهتری نسبت بره های خالص دارند اما در دوره پروار عملکرد بره های کردی خالص نسبت به آمیخته ها بهتر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ساقی، داودعلی، مبارکی، علی، رباطی بلوچ، محمد، و ساقی، راضیه. (1400). ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در بره های خالص کردی و آمیخته های کردی × رومانف. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 23(3 )، 425-435. SID. https://sid.ir/paper/950680/fa

    Vancouver: کپی

    ساقی داودعلی، مبارکی علی، رباطی بلوچ محمد، ساقی راضیه. ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در بره های خالص کردی و آمیخته های کردی × رومانف. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1400؛23(3 ):425-435. Available from: https://sid.ir/paper/950680/fa

    IEEE: کپی

    داودعلی ساقی، علی مبارکی، محمد رباطی بلوچ، و راضیه ساقی، “ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در بره های خالص کردی و آمیخته های کردی × رومانف،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 23، no. 3 ، pp. 425–435، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/950680/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا