مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

155
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

504
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش دار شده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی

صفحات

 صفحه شروع 621 | صفحه پایان 631

چکیده

 هدف از این مطالعه بررسی اثرات افزودن پروبیوتیک و اسانس آویشن پوشش دار شده بر عملکرد رشد و پاسخ-های ایمنی جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی بود. در این مطالعه 420 جوجه ی گوشتی در قالب هفت گروه آزمایشی با شش تکرار و 10 جوجه در هر تکرار به مدت 42 روز استفاده شدند. تیمارهای آزمایشی شامل 1) جیره فاقد اسانس آویشن و پروبیوتیک (شاهد), 2) جیره حاوی100 میلی گرم پروبیوتیک, 3) جیره حاوی 100 میلی گرم اسانس آویشن, 4) جیره حاوی 200 میلی گرم پروبیوتیک, 5) جیره حاوی 200 میلی گرم اسانس آویشن, 6) جیره حاوی100 میلی گرم اسانس آویشن+ 100میلی گرم پروبیوتیک و 7) جیره حاوی200 میلی گرم اسانس آویشن+ 200 میلی گرم پروبیوتیک بودند. عملکرد رشد برای کل دوره و پاسخ های ایمنی هومورال بررسی شد. وزن شاخص برای افزایش وزن 0/2, برای ضریب تبدیل 0/15, برای شاخص تولید 0/25 و برای دیگر صفات 0/10در نظر گرفته شد. بر اساس نتایج به دست آمده ضرایب برای گروه شاهد, پروبیوتیک 100, آویشن 100, پروبیوتیک 200, آویشن 200, پروبیوتیک 200+آویشن 200 و پروبیوتیک 100 و آویشن 100 به ترتیب 0/0476, 0/126, 0/198, 0/315, 0/427, 0/727و 0/956 بود. بنابراین, گروه 100 میلی گرم اسانس آویشن+ 100میلی گرم پروبیوتیک بهترین پاسخ ایمنی و عملکرد رشد را داشتند. بنابراین بر طبق نتایج به دست آمده, افزودن 100 میلی گرم اسانس آویشن+ 100میلی گرم پروبیوتیک به جیره ی جوجه های گوشتی برای بهبود پاسخ ایمنی و عملکرد رشد توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باباخانی، ابراهیم، و رستمیان، رضا. (1400). بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش دار شده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 23(3 )، 621-631. SID. https://sid.ir/paper/950682/fa

    Vancouver: کپی

    باباخانی ابراهیم، رستمیان رضا. بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش دار شده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1400؛23(3 ):621-631. Available from: https://sid.ir/paper/950682/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم باباخانی، و رضا رستمیان، “بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش دار شده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 23، no. 3 ، pp. 621–631، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/950682/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button