APA:
کپیبرنجی اردستانی، سمیرا، عزیزی، محمدحسین، و سحری، محمدعلی. (1386). اثر غنی سازی با آهن, اسیدفولیک, روی و کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی آرد ستاره. علوم و صنایع غذایی ایران، 4(4)، 33-43. SID. https://sid.ir/paper/72613/fa
Vancouver:
کپیبرنجی اردستانی سمیرا، عزیزی محمدحسین، سحری محمدعلی. اثر غنی سازی با آهن, اسیدفولیک, روی و کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی آرد ستاره. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(4):33-43. Available from: https://sid.ir/paper/72613/fa
IEEE:
کپیسمیرا برنجی اردستانی، محمدحسین عزیزی، و محمدعلی سحری، “اثر غنی سازی با آهن, اسیدفولیک, روی و کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی آرد ستاره،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 4، pp. 33–43، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72613/fa