مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

842
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

529
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

روش بهینه تهیه کنسرو میگوی سفید هندی Penaeus indicus از جنبه خصوصیات ارگانولپتیک

صفحات

 صفحه شروع 122 | صفحه پایان 131

چکیده

 این تحقیق به منظور کنسرو کردن میگوهای سفید هندی پرورشی Penaeus indicus ریزی که ارزش صادراتی بالایی ندارند, انجام شد. به این منظور میگوها در دو اندازه متوسط و ریز انتخاب شده و به سه روش, پخت اولیه با آب نمک 6, 9 و 12 درصد و در زمان های 2, 4 و 6 دقیقه, پخت اولیه با بخار آب در زمان های 5 و 8 دقیقه و پخت اولیه به صورت سرخ کردن در روغن در زمان های 2 و 4 دقیقه آماده گردیدند و در دو محیط آب نمک و روغن کنسرو شدند. سپس فرآورده های تولیدی از نظر خصوصیات حسی به دو روش مقایسه چندتایی و هدونیک ارزیابی گردیدند. نتایج حاصل از تست هدونیک نشان داد که کنسرو میگوی ریز سرخ شده به مدت 2 دقیقه در محیط پرکننده روغن با امتیاز ارزیابی کلی 6.40, طعم و مزه 6.20, قوام و بافت 7.00, بو 4.60 و رنگ 5.00 و کنسرو میگوی متوسط سرخ شده به مدت 4 دقیقه در محیط پرکننده روغن با امتیاز ارزیابی کلی 6.60, طعم و مزه 6.60, قوام و بافت 7.00, بو 5.20 و رنگ 5.20 بالاترین مطلوبیت را حایز گردیدند. مقایسه چندتایی تیمارهای تولید شده نیز این انتخاب ها را تایید نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شعبان پور، بهاره، تیموری، هومن، و شعبانی، علی. (1387). روش بهینه تهیه کنسرو میگوی سفید هندی Penaeus indicus از جنبه خصوصیات ارگانولپتیک. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(2)، 122-131. SID. https://sid.ir/paper/9636/fa

    Vancouver: کپی

    شعبان پور بهاره، تیموری هومن، شعبانی علی. روش بهینه تهیه کنسرو میگوی سفید هندی Penaeus indicus از جنبه خصوصیات ارگانولپتیک. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(2):122-131. Available from: https://sid.ir/paper/9636/fa

    IEEE: کپی

    بهاره شعبان پور، هومن تیموری، و علی شعبانی، “روش بهینه تهیه کنسرو میگوی سفید هندی Penaeus indicus از جنبه خصوصیات ارگانولپتیک،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 2، pp. 122–131، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9636/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button