APA:
کپیشعبان پور، بهاره، تیموری، هومن، و شعبانی، علی. (1387). روش بهینه تهیه کنسرو میگوی سفید هندی Penaeus indicus از جنبه خصوصیات ارگانولپتیک. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(2)، 122-131. SID. https://sid.ir/paper/9636/fa
Vancouver:
کپیشعبان پور بهاره، تیموری هومن، شعبانی علی. روش بهینه تهیه کنسرو میگوی سفید هندی Penaeus indicus از جنبه خصوصیات ارگانولپتیک. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(2):122-131. Available from: https://sid.ir/paper/9636/fa
IEEE:
کپیبهاره شعبان پور، هومن تیموری، و علی شعبانی، “روش بهینه تهیه کنسرو میگوی سفید هندی Penaeus indicus از جنبه خصوصیات ارگانولپتیک،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 2، pp. 122–131، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9636/fa