APA:
کپیشعبان پور، بهاره، تیموریان، هومن، و شعبانی، علی. (1385). ارزیابی حسی دو نوع سالاد تولید شده از میگوی سفید هندی (Penaeus indicus). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 5(1-2)، 11-18. SID. https://sid.ir/paper/74578/fa
Vancouver:
کپیشعبان پور بهاره، تیموریان هومن، شعبانی علی. ارزیابی حسی دو نوع سالاد تولید شده از میگوی سفید هندی (Penaeus indicus). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1385؛5(1-2):11-18. Available from: https://sid.ir/paper/74578/fa
IEEE:
کپیبهاره شعبان پور، هومن تیموریان، و علی شعبانی، “ارزیابی حسی دو نوع سالاد تولید شده از میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 5، no. 1-2، pp. 11–18، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74578/fa