مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

923
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

662
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی حسی دو نوع سالاد تولید شده از میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 18

چکیده

 تلاشهایی برای تولید دو نوع سالاد (سالاد الویه و سالاد ماکارونی) از میگوی سفید هندی صورت گرفت. نتایج ارزیابی حسی بسیار امیدوار کننده بود. سالاد ماکارونی حاوی 400g میگو در یک کیلوگرم سالاد, بهترین تیمار از نظر ظاهر, طعم و پذیرش کلی بود و به ترتیب امتیاز 6.63±0.2, 5.38±0.3 و 5.88±0.2 را از هفت امتیاز در هر یک از صفات بیان شده کسب کرد. میانگین هزینه تولید سالاد ماکارونی حاوی 400g میگو 15 هزار ریال به ازای هر کیلوگرم می باشد. با قیمت فروش 22 هزار ریال به ازای هر کیلوگرم 50kg فروش در هر روز (26 روز در ماه), معدل درآمد یک واحد تولیدی سالاد میگو (دو نفره) 9100000 ریال می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شعبان پور، بهاره، تیموریان، هومن، و شعبانی، علی. (1385). ارزیابی حسی دو نوع سالاد تولید شده از میگوی سفید هندی (Penaeus indicus). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 5(1-2)، 11-18. SID. https://sid.ir/paper/74578/fa

    Vancouver: کپی

    شعبان پور بهاره، تیموریان هومن، شعبانی علی. ارزیابی حسی دو نوع سالاد تولید شده از میگوی سفید هندی (Penaeus indicus). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1385؛5(1-2):11-18. Available from: https://sid.ir/paper/74578/fa

    IEEE: کپی

    بهاره شعبان پور، هومن تیموریان، و علی شعبانی، “ارزیابی حسی دو نوع سالاد تولید شده از میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 5، no. 1-2، pp. 11–18، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74578/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button