APA:
کپیحیدری، محدثه، و پاک نژاد، حامد. (1398). تاثیر عصاره خوراکی پونه کوهی (Mentha longifolia) بر عملکرد رشد و فراسنجه های خونی, سرمی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و میزان مقاومت در برابر بیماری باکتریایی. بوم شناسی آبزیان، 9(2 )، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/968586/fa
Vancouver:
کپیحیدری محدثه، پاک نژاد حامد. تاثیر عصاره خوراکی پونه کوهی (Mentha longifolia) بر عملکرد رشد و فراسنجه های خونی, سرمی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و میزان مقاومت در برابر بیماری باکتریایی. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1398؛9(2 ):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/968586/fa
IEEE:
کپیمحدثه حیدری، و حامد پاک نژاد، “تاثیر عصاره خوراکی پونه کوهی (Mentha longifolia) بر عملکرد رشد و فراسنجه های خونی, سرمی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و میزان مقاومت در برابر بیماری باکتریایی،” بوم شناسی آبزیان، vol. 9، no. 2 ، pp. 11–21، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/968586/fa