مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,227
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

761
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال و بررسی اثر باکتری کشی آن بر سطوح کار

صفحات

 صفحه شروع 118 | صفحه پایان 128

چکیده

 مواد ضدعفونی کننده نقش مهمی را در کنترل باکتری های عامل فساد و بیماری زا در صنایع غذایی دارند. آب الکترولیزشده به عنوان یک ضدعفونی کننده ی جدید در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. این ضد عفونی کننده ایمن, بی خطر و ارزان روی بسیاری از باکتری ها, قارچ ها و ویروس ها موثر است. این مطالعه در دو بخش انجام گرفت. در مطالعه ی نخست, تاثیر آب الکترولیز خنثی (NEW), اسید سیتریک 1 درصد, ترکیب آب الکترولیز خنثی و اسید سیتریک 1 درصد بر کاهش بار باکتریایی میگو مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های میگو به طور جداگانه به مدت 30 دقیقه تحت درمان تیمارهای مختلف قرار گرفتند و در دمای 4, 25 و 37 درجه ی سانتی گراد نگهداری و از آن ها در زمان های متفاوت جهت شمارش باکتری های مزوفیل و سایکروفیل نمونه برداری صورت گرفت. در مطالعه ی دوم اثر آب الکترولیز خنثی و نیز ترکیب آن و اسید سیتریک 1 درصد در کاهش میزان دو باکتری بیماری زا (اشریشیا کلی و لیستریا مونوسایتوژنز) روی سطوح سرامیک و استیل ضد زنگ مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ترکیب آب الکترولیز خنثی و اسید سیتریک 1 درصد نسبت به سایر تیمارها بیش ترین تاثیر را در کاهش جمعیت مزوفیل و سایکروفیل نمونه های میگو داشت. همچنین بهترین کارآیی در کاهش باکتری اشریشیا کلی با ترکیب آب الکترولیز خنثی و اسید سیتریک 1 درصد روی سطح استیل به دست آمد. در حالی که در مورد لیستریا مونوسایتوژنز آب الکترولیز خنثی نسبت به ترکیب آب الکترولیز خنثی و اسید سیتریک 1 درصد روی دو سطح اثر یکسانی داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مکتبی، سیاوش، فضل آرا، علی، و محمدیاری، شیرین. (1395). تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال و بررسی اثر باکتری کشی آن بر سطوح کار. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 12(4)، 118-128. SID. https://sid.ir/paper/97303/fa

    Vancouver: کپی

    مکتبی سیاوش، فضل آرا علی، محمدیاری شیرین. تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال و بررسی اثر باکتری کشی آن بر سطوح کار. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1395؛12(4):118-128. Available from: https://sid.ir/paper/97303/fa

    IEEE: کپی

    سیاوش مکتبی، علی فضل آرا، و شیرین محمدیاری، “تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال و بررسی اثر باکتری کشی آن بر سطوح کار،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 12، no. 4، pp. 118–128، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97303/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا