APA:
کپیمکتبی، سیاوش، فضل آرا، علی، و محمدیاری، شیرین. (1395). تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال و بررسی اثر باکتری کشی آن بر سطوح کار. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 12(4)، 118-128. SID. https://sid.ir/paper/97303/fa
Vancouver:
کپیمکتبی سیاوش، فضل آرا علی، محمدیاری شیرین. تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال و بررسی اثر باکتری کشی آن بر سطوح کار. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1395؛12(4):118-128. Available from: https://sid.ir/paper/97303/fa
IEEE:
کپیسیاوش مکتبی، علی فضل آرا، و شیرین محمدیاری، “تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال و بررسی اثر باکتری کشی آن بر سطوح کار،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 12، no. 4، pp. 118–128، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97303/fa