APA:
کپینفیسی بهابادی، محمود. (1386). تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 14(3)، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/9733/fa
Vancouver:
کپینفیسی بهابادی محمود. تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1386؛14(3):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/9733/fa
IEEE:
کپیمحمود نفیسی بهابادی، “تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 14، no. 3، pp. 21–30، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9733/fa