مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

872
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

859
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 30

چکیده

 جهت بررسی تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر شاخص های رشد و ترکیب لاشه ماهیان قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در آب لب شور, ماهیان قزل آلای با میانگین وزنی 93.11±0.470 گرم به مدت 90 روز در حوضچه های پلی اتیلن به ظرفیت 600 لیتر پرورش یافتند. ماهیان پرورش با جیره غذایی حاوی 35.750 درصد پروتیین و چهار سطح انرژی 3300, 3600, 3900 و 4200 کیلوکالری بر هر کیلوگرم و بر اساس توده زنده حوضچه ها که هر 15 روز یکبار طی عملیات زیست سنجی تعیین شد, تغذیه گردیدند. در طول دوره  پرورش, دمای آب 15±2 درجه سانتی گراد, اسیدیته 8.600-7.700, اکسیژن محلول 8.100-6.500 میلی گرم در لیتر, هدایت الکتریکی 25640-25270 میکروموس بر سانتی متر و شوری 15.800-15.600 گرم در لیتر اندازه گیری شد. نتایج حاصله نشان داد که با افزایش سطوح انرژی در جیره غذایی, شاخص های رشد (نرخ رشد, نسبت بازده پروتیین, نرخ رشد ویژه و میزان بهره برداری از پروتیین خالص) و چربی لاشه افزایش, در حالی که قیمت تمام شده خوراک برای تولید هر کیلوگرم ماهی, ضریب تبدیل غذایی, خاکستر, پروتیین و رطوبت لاشه کاهش یافت (P<0.05). نتایج به دست آمده و تجزیه و تحلیل اقتصادی مشخص نمود که جیره غذایی با سطوح انرژی بالاتر, موجب رشد مطلوب تر و کاهش قیمت تمام شده هر کیلوگرم ماهی قزل آلای پرورشی در آب لب شور می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نفیسی بهابادی، محمود. (1386). تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 14(3)، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/9733/fa

    Vancouver: کپی

    نفیسی بهابادی محمود. تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1386؛14(3):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/9733/fa

    IEEE: کپی

    محمود نفیسی بهابادی، “تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 14، no. 3، pp. 21–30، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9733/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button