یکی از روش های مهم جهت تولید انبوه کالوس، استفاده از تکنیک کشت بافت گیاهی می باشد. هدف از اجرای این تحقیق تولید کالوس از گونه مقاوم نارون چینی (Ulmus parvifolia Jacq.) با کاربرد شیر نارگیل بود. در این بررسی، سرشاخه ها و شاخه های دارای جوانه درختان سالم، پس از ضد عفونی سطح ریز نمونه ها، بر روی محیط کشت جامد موراشیگ و اسکوگ (MS) و گامبورگ (B5) کشت داده شدند. اثر ترکیبات مختلف و شیر نارگیل در این دو محیط بر روی رشد کال ها مورد مقایسه قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 14 تیمار در 3 تکرار در شرایط آزمایشگاه انجام شد. فاکتورها شامل 2 محیط پایه MS و B5 که حاوی ترکیبات مختلف شیر نارگیل، شیر نارگیل با 2 و 4-دی کلروفنوکسی استیک اسید (2,4-D)، بنزیل آمینوپورین (BAP)، کینتین (Kin)، (2,4-D)، نفتالین استیک اسید (NAA) و از محیط MS و B5 بدون هورمون به عنوان شاهد استفاده شده است. نتایج نشان داد که کاربرد شیر نارگیل در محیط کشت جامد، موراشیگ و اسکوگ به طور معنی داری باعث افزایش وزن کالوس (2.37 گرم) پس از 35 روز نگهداری گردید در حالی که بین تیمارهای مختلف در محیط کشت گامبورگ تفاوت معنی داری در سطح 5 درصد دیده نشد. افزایش وزن کالوس در محیط کشت موراشیگ و اسکوگ واجد شیر نارگیل در مقایسه با سایر تیمارهای بدون شیر نارگیل بیش از 31.7 درصد بود. خصوصیات ظاهری کالوس در محیط واجد شیر نارگیل شامل، بافت سلولی زرد رنگ، سخت و به هم پیوسته بود. در تیمارهایی که هورمون 4,2-D به تنهایی اضافه گردید، کاهش وزن چشمگیری در کال ها مشاهده شد. این بررسی، اولین پژوهشی است که بر روی این گونه در ایران و آسیا انجام شده است.