مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,431
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین مقدار روی در گندم و سبوس آن از طریق تجزیه به روش فعال سازی نوترونی

صفحات

 صفحه شروع 22 | صفحه پایان 25

چکیده

 شناخت مقادیر عناصر موجود در مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در ایران غلات و به ویژه گندم است و فلز روی موجود در آن یکی از عناصر مهم و حیاتی به شمار می رود. از آن جایی که تعیین مقدار برخی از عناصر کم مقدار با روش های تجزیه ای متعارف به دلیل حد آشکارسازی پایین تر به طور دقیق امکان پذیر نمی باشد, برای تعیین و مقایسه مقدار روی در گندم بدون سبوس و سبوس گندم و مقایسه آن, از روش تجزیه هسته ای از طریق فعال سازی نوترونی استفاده شد. مقدار mg 50 از نمونه های گندم و سبوس آن به مدت 24 ساعت پرتودهی شده و پس از خنک سازی, با استفاده از دستگاه طیف سنجی گاما شمارش شدند. مقدار روی در گندم بدون سبوس و سبوس گندم به ترتیب 18.444±0.656 ppm و 19.927±0.698 ppm تعیین گردید. مقدار روی در گندم سبوس دار در مقایسه با مقدار آن در گندم بدون سبوس قابل ملاحظه بود که این امر نشان دهنده آن است که استفاده از گندم سبوس دار برای افرادی که بدن آن ها نیاز به روی دارد, بسیار مفیدتر از گندم پوست کنده یا بدون سبوس است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاضی زاهدی، مریم، بهرامی سامانی، علی، صداقتی زاده، محمود، و قنادی مراغه، محمد. (1391). تعیین مقدار روی در گندم و سبوس آن از طریق تجزیه به روش فعال سازی نوترونی. مجله علوم و فنون هسته ای، -(1 (مسلسل 59))، 22-25. SID. https://sid.ir/paper/97575/fa

    Vancouver: کپی

    قاضی زاهدی مریم، بهرامی سامانی علی، صداقتی زاده محمود، قنادی مراغه محمد. تعیین مقدار روی در گندم و سبوس آن از طریق تجزیه به روش فعال سازی نوترونی. مجله علوم و فنون هسته ای[Internet]. 1391؛-(1 (مسلسل 59)):22-25. Available from: https://sid.ir/paper/97575/fa

    IEEE: کپی

    مریم قاضی زاهدی، علی بهرامی سامانی، محمود صداقتی زاده، و محمد قنادی مراغه، “تعیین مقدار روی در گندم و سبوس آن از طریق تجزیه به روش فعال سازی نوترونی،” مجله علوم و فنون هسته ای، vol. -، no. 1 (مسلسل 59)، pp. 22–25، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97575/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button