APA:
کپیبرنجی اردستانی، سمیرا، سحری، محمدعلی، و برزگر، محسن. (1396). ارزیابی اثر تابش دهی گاما بر ترکیب و غلظت اسیدهای آلی و ویتامین های محلول در آب میوه ی دو رقم زرشک ایرانی. مجله علوم و فنون هسته ای، 38(79 )، 30-44. SID. https://sid.ir/paper/97915/fa
Vancouver:
کپیبرنجی اردستانی سمیرا، سحری محمدعلی، برزگر محسن. ارزیابی اثر تابش دهی گاما بر ترکیب و غلظت اسیدهای آلی و ویتامین های محلول در آب میوه ی دو رقم زرشک ایرانی. مجله علوم و فنون هسته ای[Internet]. 1396؛38(79 ):30-44. Available from: https://sid.ir/paper/97915/fa
IEEE:
کپیسمیرا برنجی اردستانی، محمدعلی سحری، و محسن برزگر، “ارزیابی اثر تابش دهی گاما بر ترکیب و غلظت اسیدهای آلی و ویتامین های محلول در آب میوه ی دو رقم زرشک ایرانی،” مجله علوم و فنون هسته ای، vol. 38، no. 79 ، pp. 30–44، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97915/fa