مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

579
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

619
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثر تابش دهی گاما بر ترکیب و غلظت اسیدهای آلی و ویتامین های محلول در آب میوه ی دو رقم زرشک ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 30 | صفحه پایان 44

کلیدواژه

کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)Q2

چکیده

 عصاره ی دو رقم زرشک آبی (Berberis integerrima) و پلویی (Berberis vulgaris) در حلال آب, تاریکی, pH عدد 3 و دمای ˚ C 25 تهیه شد. آثار تابش دهی گاما با دزهای 5/0, 1, 5/2, 5, 5/7 و kGy 10 بر ترکیب و غلظت اسیدهای آلی و ویتامین های محلول در آب هر دو رقم بررسی شد. با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) در شاهد دو رقم, اسیدهای آلی اگزالیک, تارتاریک, کویینیک, مالیک, آسکوربیک, شیکیمیک, مالونیک, استیک, مالئیک, سوکسینیک و فوماریک اسید و ویتامین های C, B5, B6, B1, فولیک اسید, بیوتین و B2 شناسایی شدند. در رقم آبی, ترکیبات استیک, آسکوربیک و مالونیک اسید و ویتامین های بیوتین, فولیک اسید و B1 و در رقم پلویی مالیک, آسکوربیک و مالونیک اسید و ویتامین های B1, بیوتین و B5 پرمقدار بودند. در دو رقم فوماریک اسید, در رقم آبی ویتامین B5 و در رقم پلویی فولیک اسید کم مقدارترین بودند. بعد از پرتوفراوری, در رقم آبی اسیدهای مالیک (kGy 10), استیک (kGy 5/0) و آسکوربیک (kGy 10) و ویتامین های B5, بیوتین و B1 با دز kGy 5/0 و در رقم پلویی اسیدهای استیک (kGy 5/0), سوکسینیک (kGy 5/2) و مالیک (kGy 5/7) و ویتامین های B5 (kGy 10), B1 (kGy 1) و بیوتین (kGy 10) پرمقدارترین بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برنجی اردستانی، سمیرا، سحری، محمدعلی، و برزگر، محسن. (1396). ارزیابی اثر تابش دهی گاما بر ترکیب و غلظت اسیدهای آلی و ویتامین های محلول در آب میوه ی دو رقم زرشک ایرانی. مجله علوم و فنون هسته ای، 38(79 )، 30-44. SID. https://sid.ir/paper/97915/fa

    Vancouver: کپی

    برنجی اردستانی سمیرا، سحری محمدعلی، برزگر محسن. ارزیابی اثر تابش دهی گاما بر ترکیب و غلظت اسیدهای آلی و ویتامین های محلول در آب میوه ی دو رقم زرشک ایرانی. مجله علوم و فنون هسته ای[Internet]. 1396؛38(79 ):30-44. Available from: https://sid.ir/paper/97915/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا برنجی اردستانی، محمدعلی سحری، و محسن برزگر، “ارزیابی اثر تابش دهی گاما بر ترکیب و غلظت اسیدهای آلی و ویتامین های محلول در آب میوه ی دو رقم زرشک ایرانی،” مجله علوم و فنون هسته ای، vol. 38، no. 79 ، pp. 30–44، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97915/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button