APA:
کپیاخوان، حمیدرضا، برنجی اردستانی، سمیرا، و فاضل، محمد. (1396). اثر تابش دهی گاما بر ماندگاری و ویژگی های کیفی میوه ی زرشک تازه. مجله علوم و فنون هسته ای، 38(81 )، 73-86. SID. https://sid.ir/paper/97852/fa
Vancouver:
کپیاخوان حمیدرضا، برنجی اردستانی سمیرا، فاضل محمد. اثر تابش دهی گاما بر ماندگاری و ویژگی های کیفی میوه ی زرشک تازه. مجله علوم و فنون هسته ای[Internet]. 1396؛38(81 ):73-86. Available from: https://sid.ir/paper/97852/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا اخوان، سمیرا برنجی اردستانی، و محمد فاضل، “اثر تابش دهی گاما بر ماندگاری و ویژگی های کیفی میوه ی زرشک تازه،” مجله علوم و فنون هسته ای، vol. 38، no. 81 ، pp. 73–86، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97852/fa