APA:
کپیدانایی، الهام، و عبدوسی، وحید. (1398). ارزیابی اثر محلول پاشی نانو کلات آهن, پتاسیم و روی بر فعالیت آنزیمی و ارزش غذایی برخی سبزی های برگی. علوم غذایی و تغذیه، 16(2 (پیاپی 62) )، 45-51. SID. https://sid.ir/paper/363609/fa
Vancouver:
کپیدانایی الهام، عبدوسی وحید. ارزیابی اثر محلول پاشی نانو کلات آهن, پتاسیم و روی بر فعالیت آنزیمی و ارزش غذایی برخی سبزی های برگی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(2 (پیاپی 62) ):45-51. Available from: https://sid.ir/paper/363609/fa
IEEE:
کپیالهام دانایی، و وحید عبدوسی، “ارزیابی اثر محلول پاشی نانو کلات آهن, پتاسیم و روی بر فعالیت آنزیمی و ارزش غذایی برخی سبزی های برگی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 45–51، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363609/fa