یکی از مهم ترین صفات نامطلوب بادمجان وجود تلخی در میوه های آن است که عمدتا مربوط به وجود گلیکوآلکالویید سولاسونین می باشد. تولید و تجمع این ماده با اضافه شدن قند به آلکالویید سولاسودین توسط آنزیم های سولاسودین گلیکوزیل ترانسفراز (Solasodine glycosyltransferase) انجام می شود. این آنزیم در بادمجان شناسایی و خصوصیات آن تعیین شده ولی توالی ژن کدکننده آن مطالعه نشده است.بنابراین هدف از این مطالعه شناسایی و توالی یابی ژن کدکننده این آنزیم در بادمجان می باشد. در این مطالعه، توالی های مربوط به ژن sgt1 در گونه های خویشاوند بادمجان از NCBI استخراج و با هم ردیفی آن ها نواحی حفاظت شده مشخص شد. واکنش های PCR بر روی DNA و cDNA با ترکیب های آغازگری مختلف منجر به تکثیر باندهایی با اندازه های مختلف بین حدود 200 تا 3000 جفت باز شد. تعدادی از این باندها پس از الکتروفورز، از روی ژل جدا و توالی یابی شدند. توالی های مربوط بررسی و با حذف مناطق هم پوشان، توالی ناحیه کدکننده این ژن در بادمجان مشخص شد. بررسی های بیوانفورماتیکی نشان داد که توالی این ژن در بادمجان تشابه بالایی با توالی آن در سایر گیاهان خانواده Solanaceae از قبیل سیب زمینی، گوجه-فرنگی، فلفل و توتون دارد. دستیابی به توالی این ژن در بادمجان می تواند مقدمه ای برای انجام تحقیقات مشابه و دستیابی به توالی ژن های sgt2 و sgt3 شود. کاهش بیان و حتی خاموش کردن این ژن ها منجر به تولید ژنوتیپ های بادمجان با تلخی پایین تر و کیفیت به مراتب بالاتر خواهد شد.