2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
ANTIOXIDANT AND ANTICANCER ACTIVITIES OF HIGH PRESSURE-ASSISTED EXTRACT OF LONGAN (DIMOCARPUS LONGAN LOUR.) FRUIT PERICARP
PRASADA K.N. | HAOA J.
INNOVATIVE FOOD SCIENCE AND EMERGING TECHNOLOGIES (IFSET)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 109
EFFECT OF PEF, HHP AND THERMAL TREATMENT ON PME INACTIVATION AND VOLATILE COMPOUNDS CONCENTRATION OF AN ORANGE JUICE–MILK BASED BEVERAGE
SAMPEDRO F. | GEVEKE D.J. | FAN X.
بازدید 146
THERMAL PRETREATMENTS OF CARROT PIECES USING DIFFERENT HEATING TECHNIQUES: EFFECT ON QUALITY RELATED ASPECTS
LEMMENS L. | TIBACK E. | SVELANDER C.
بازدید 128
FLAVONOID CONTENTS AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES FROM CINNAMOMUM SPECIES
PRASAD N.K. | YANG B. | DONG X.
بازدید 107