2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
USE OF PYLORIC CAECA EXTRACT FROM BIGEYE SNAPPER (PRIACANTHUS MACRACANTHUS) FOR THE PRODUCTION OF GELATIN HYDROLYSATE WITH ANTIOXIDATIVE ACTIVITY
PHANTURAT P. | SOOTTAWAT B. | VISESSANGUAN W.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (LWT)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 100
PHYSICAL AND FUNCTIONAL CHARACTERISTICS OF SELECTED DRY BEAN (PHASEOLUS VULGARIS L.) FLOURS
SIDDIQ M. | RAVI R. | HRATE J.B.
بازدید 79
ADEQUACY OF WHOLEGRAIN NON-WHEAT FLOURS FOR LAYER CAKE ELABORATION
GOMEZ M. | MANCHON L. | OLIETE B.
بازدید 90
EFFECT OF K-CARRAGEENAN ON RHEOLOGICAL PROPERTIES, MICROSTRUCTURE, TEXTURE AND OXIDATIVE STABILITY OF WATER-IN-OIL SPREADS
ALEXA R. | MOUNSEY J. | O KENNEDY B.
بازدید 95
AROMA AND PHYSICAL CHARACTERISTICS OF CAKES PREPARED BY REPLACING MARGARINE WITH EXTRA VIRGIN OLIVE OIL
MATSAKIDOU A. | BLEKAS G. | PARASKEVOPOULOU A.
بازدید 122