کاربرد نانوتکنولوژی در صنعت بسته بندی مواد غذایی در سال های اخیر گسترش زیادی یافته و در حال تجاری شدن است. افزودن مواد نانویی باعث بهبودی خواص ممانعت کنندگی پلیمرها در برابر گازهایی نظیر اکسیژن و دی اکسید کربن، افزایش ممانعت کنندگی در برابر اشعه ماوراء بنفش، استحکام مکانیکی، سفتی، پایداری و مقاومت حرارتی پلیمر پایه می شود. در این تحقیق فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن سبک و 5 درصد نانوذرات رس را به عنوان تیمار آزمایشی و فیلم پلی اتیلن سبک را به عنوان تیمار شاهد تولید و جهت بسته بندی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان و نگهداری در یخچال مورد استفاده قرار گرفت سپس جهت بررسی وضعیت کیفی فیله های بسته بندی شده در روزهای صفر، 5، 10، 15، 20 و 25 نمونه برداری و از آزمونهای شیمیایی (pH, TVB-N, PV, TBARS)، میکروبی (TVC, PTC, LAB, EBC and H2S producing bacteria) و حسی استفاده گردید. براساس نتایج بدست آمده، اختلاف معنی داری بین تیمارهای شاهد و آزمایشی در روزهای مختلف نمونه برداری مشاهده و در نتیجه مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در تیمارهای شاهد و آزمایشی به ترتیب 13 تا 15 و 18 تا 20 روز تعیین شده است.